Jucătoarea de tenis Varvara Graceva, născută în Rusia, dar naturalizată franceză: Îmi plate totul în Franța, calitatea vieții, mâncarea/ Vinul, brânza, şampania, asta e viaţa, îmi plac la nebunie

branza comert Romania Germania pexels.com/Engin Akyurt

Naturalizată drept cetăţean francez în mai 2023, jucătoarea de tenis Varvara Graceva (23 de ani) se bucură de noua sa viaţă în Franţa, unde apreciază sprijinul publicului de la Roland-Garros, dar şi mâncarea.

Graceva, care a părăsit Rusia la vârsta de 14 ani şi locuieşte în Franţa de şapte ani, s-a calificat, joi, în turul trei la Roland Garros, după ce a trecut de americanca Bernarda Perra, scor 6-1, 6-3.

„Publicul este incredibil”, a declarat jucătoarea aflată pe locul 88 în lume. „Toată lumea este alături de mine, este cu adevărat special. Este primul meu Open al Franţei ca franţuzoaică şi sunt tare mândră”, a mai spus ea.

Graceva nu regretă alegerea făcută „Sincer, a schimbat multe lucruri. Am sprijinul Federaţiei franceze şi al publicului, care m-au acceptat. Dacă vorbesc ca persoană, calitatea vieţii mele s-a schimbat. În ceea ce priveşte munca mea şi călătoriile, s-au schimbat multe lucruri. Munca şi viaţa sunt mai uşoare şi mai plăcute. Este o alegere politică, am crezut că nimeni nu m-ar fi acceptat, sincer, din cauza originii mele”, a adăugat ea.

Această primire nu este singurul lucru care o încântă în Franţa. „Îmi place totul la Franţa! Calitatea vieţii, mâncarea. Este cu adevărat incredibil. Îmi place să trăiesc şi să lucrez aici. Mă simt din ce în ce mai mult ca acasă. Vinul, brânza, şampania, asta e viaţa, îmi plac la nebunie”, a mai spus ea.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

pexels.com/Engin Akyurt

Comentarii

  1. Coloana a 5-a rusa…deghizata in consumatoare de branza fina frantuzeasca, vin si sampanie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *