Când nu știi ce să gătești și cum ți-ai putea face viața mai ușoară ca să nu stai în fiecare zi în bucătărie, suntem aici să te ajutăm. Soluția este să-ți pregătești mâncarea pe câteva zile sau să gândești un meniu pentru întreaga săptămână. Este ceea ce se numește batch cooking.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
- articolul continuă mai jos -
Nu știi ce să gătești?
Mai jos aveți meniul pe care vi-l propunem pentru săptămâna 15-21 septembrie.
Lista de cumpărături pentru meniul întregii săptămâni
Fructe de sezon: caise, piersici, pepene verde, galben, struguri, prune, smochine
Fructe de import
Fructe uscate: nuci, alune, migdale, fistic, stafide, semințe, curmale, smochine.
Legume proaspete: salată verde, castraveți, mărar, pătrunjel, roșii, avocado, ceapă, ceapă verde, morcovi, rădăcină de țelină, păstârnac, ardei, ridichi, dovlecei, vinete, sparanghel, broccoli, castraveți, conopidă, fenicul, mazăre, fasole verde, porumb, busuioc, rucola, valeriană.
Cartofi
Legume conservate: bulion, suc de roșii, năut, linte
Ton în conservă, somon afumat, merluciu
Ulei de măsline extravirgin și ulei de floarea soarelui
Carne de pui, vită, curcan
Lapte, lapte vegetal, iaurt grecesc, brânză, unt, parmezan, cottage
Pâine toast, fulgi de ovăz
Paste, orez
Ouă
Măsline
Condimente, sare, piper.
Rețetele se găsesc pe g4food.ro.