Ceva dulce/Prăjitură cu lămâie și zmeură, numai bună pentru un desert delicios cu o linguriță de înghețată sau lângă cafea 7 noiembrie Redacția 0 comentarii 3206 vizualizări
Cafea cu adaos și aromă de alune, un trend nou în industria HoReCa. Se poate face cu alune de pădure prăjite sau pastă de alune 7 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Friganele – un mic dejun dulce sau sărat care ne-a încântat copilăria/ Rețeta este populară, sub diferite denumiri, în multe țări din Europa 7 noiembrie Ioana Costescu 1 comentarii 3355 vizualizări
Binefacerile semințelor de chia sunt reale/ Nu sunt un aliment la modă, ci aduc o contribuție nutrițională importantă/ Care e cel mai bun moment al zilei pentru a le consuma 6 noiembrie Redacția 0 comentarii
Pizza grecească pentru o cină românească/E ușor de preparat și nu vom supăra pe nimeni că am intervenit puțin în rețeta originală 6 noiembrie Redacția 0 comentarii
VIDEO Rețetele Juanitei – Pinchos, micile sandvișuri pe care le găsești în vitrinele tuturor barurilor din Țara Bascilor/ În funcție de ce pui peste feliile de pâine pot deveni o mică piesă de artă culinară 6 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce/ Barete de ciocolată cu semințe de chia și fulgi de ovăz. Nu conțin zahăr, doar puțină miere 6 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 6927 vizualizări
Cafeaua Crème brûlée, atât de cremoasă și dulce, încât nu te poți hotărî dacă e un desert sau o cafea de specialitate/De ce nu ar fi amândouă? 6 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii 3864 vizualizări
Idei de mic dejun. Pain brioche în combinații dulci sau sărate. Este un tip de aluat la jumătatea distanței dintre pâine și cozonac, dar nu neapărat dulce 6 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1462 vizualizări
Supa de pui a Reginei Camilla. Felul de mâncare preferat pentru prânzurile în familie. Rețeta e simplă, iar rezultatul e de-a dreptul gustos / Regele Charles urăște risipa alimentară și culege ciuperci 5 noiembrie Otilia Ignat 0 comentarii 8111 vizualizări
Piept de pui marinat, gătit la grătar pentru cină/Combinația de arome este desăvârșită, iar puiul merge perfect lângă o salată asortată/Bonus: secretul pentru o marinadă perfectă 5 noiembrie Redacția 0 comentarii 5376 vizualizări
Passatelli, un fel de tăiței italieni, în supă sau cu sos. O rețetă tradițională antirisipă. Înlocuiesc pastele dar sunt făcuți din pesmet sau pâine uscată 5 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Idee de prânz delicios: Quiche Lorraine. Povestea controversată a tartei rustice germane cu nume francez / Se pune sau nu brânză? 5 noiembrie Ingrid Georgescu 1 comentarii 6395 vizualizări
Ceva dulce | Tartă Hawaiiană cu ciocolată și nuci macadamia / Poate fi servită caldă, cu înghețată de vanilie sau rece, cu frișcă 5 noiembrie Redacția 0 comentarii
Patru idei de mic dejun cu lipii. Simplu de preparat, gustoase și perfecte de pus la pachet la școală sau de luat la birou 5 noiembrie Redacția 0 comentarii 10117 vizualizări
Cartofi copți, o rețetă ușoară pentru cină/Poate fi preparată din cartofii rămași, dacă ai fiert sau copt în cuptor prea mulți cu o zi înainte 4 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii 6762 vizualizări
David Beckham își laudă mierea din stupul său, iar Gwyneth Paltrow susține beneficiile laptelui crud. Totuși, cât de sănătos este consumul de alimente „raw”? Este doar o modă sau e, într-adevăr, o necesitate? / Avertismentul medicilor 4 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Plăcintă cu somon – O rețetă simplă și delicioasă pentru un prânz rafinat / A doua zi, e perfectă de luat „pachet” la birou 4 noiembrie Ingrid Georgescu 1 comentarii 1788 vizualizări
Ceva dulce | Deliciu cremos cu banane și nuci, fără zahăr adăugat / Desertul perfect pentru cei care vor să își mențină silueta 4 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 8892 vizualizări
Laptele cu banană, trucul pe care îl utilizează coreenii pentru a îmbogăți savoarea cafelei/ Este mult mai bun decât scorțișoara sau praful de cacao pe care îl adaugă acestei băuturi europenii 4 noiembrie Redacția 0 comentarii
5 variante de sendviș, vegan sau ovo-lacto-vegetarian, perfecte pentru micul dejun sau pentru luat la pachet 4 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 2715 vizualizări
ABC în bucătărie: Cum prăjești corect cartofii, ca să iasă crocanți la exterior și pufoși la interior 3 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 4693 vizualizări
Paste cu dovleac și cârnați. Un comfort food perfect de toamnă și o cină delicioasă de weekend 3 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum să transformi un sandwich într-un preparat „cu clasă”. Chef Alex Burcă: „Poate deveni gourmet în multe moduri, din ingredientele premium, de calitate, sau din modul de preparare” 3 noiembrie Otilia Serescu 0 comentarii
Prânzul de duminică/ Fajitas la airfryer – legume și carne preparate în 30 de minute, toate odată/ Rețetele Juanitei 3 noiembrie Ioana Costescu 1 comentarii
Ceva dulce de duminică/ Tartă de mere cu aluat simplu, cu puțin unt și zahăr dar cu aromă de toamnă. Merge și de luat luni la birou 3 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii 16505 vizualizări
Sandwich club – rețeta clasică readaptată pentru o variantă de mic dejun cu mai puțină pâine și multe ingrediente 3 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Cum se coc și se curăță castanele 2 noiembrie Ioana Costescu 1 comentarii 4293 vizualizări
Cum să faci piftie într-o oră/Răciturile necesită minim șase ore de gătire pe aragaz, însă la multicooker vor fi gata mult mai repede/Sunt numai bune pentru o cină festivă 2 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 4-10 noiembrie 2 noiembrie Ioana Costescu 0 comentarii 1548 vizualizări
Ciorbă de pui a la grec/Rețeta originală, cu gălbenuș de ou, fără smântână și acrită cu lămâie, ideală pentru masa de prânz 2 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii 17256 vizualizări
Ceva dulce | Prăjitura Pavlova, pe cât de grozavă, pe atât de ușor de făcut / După cât e de bună, ai crede că e o întreagă inginerie să o prepari 2 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii 27840 vizualizări
Un mic dejun consistent, cu ouă, cârnați și legume/Este ușor de făcut pachet și dus la birou 2 noiembrie Angela Sabău 0 comentarii
Ce pun pe masă sau împart, pentru sufletul morților, ortodocșii și catolicii, la începutul lunii noiembrie/ Și unii și alții comemorează pe 2 noiembrie Ziua Morților 1 noiembrie Redacția 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Paste cu legume și sos de roșii / O rețetă fără carne, pentru că pe 1 noiembrie este „Ziua mondială a veganismului” 1 noiembrie Redacția 0 comentarii 4935 vizualizări
Un prânz vegan delicios/Cine a zis că ai neapărat nevoie de carne pentru o masă consistentă? O salată de paste cu legume este perfectă pentru Ziua Mondială a Veganismului 1 noiembrie Angela Sabău 1 comentarii 14968 vizualizări
Ceva dulce | Prăjitură vegană cu ciocolată și fructe de pădure / Bucură-te de un desert sănătos, gata în mai puțin de o oră! 1 noiembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Idei de mic dejun. „Orez” de conopidă cu ouă și brânză. Se prepară în câteva minute în tigaie 1 noiembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ce este mascarpone și care este istoria ei. Cum o poți prepara rapid la tine acasă din două ingrediente pe care le ai în frigider 31 octombrie Otilia Ignat 0 comentarii 50243 vizualizări
Cina de Halloween/Plăcinta ciobănească ornată cu fantome înfricoșătoare/O cină specială pentru copii, gustoasă și amuzantă 31 octombrie Angela Sabău 0 comentarii
Prânzul horror/Spaghete monster cu ton, sos și ou fiert/Pe lângă că arată înfricoșător, sunt și delicioase și ușor de făcut, iar copiii se vor distra copios 31 octombrie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | „Un desert de groază” perfect pentru Halloween: Banane înghețate în formă de fantomă / Rețeta este rapidă, cu doar patru ingrediente la îndemână și perfectă pentru a impresiona copiii și nu numai! 31 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum să folosești resturile de mâncare din frigider pentru a alcătui un meniu sănătos. Ce poți face cu legumele care nu mai sunt așa de proaspete, cu o bucată de carne rămasă din ciorbă sau cu brânzica de casă ce stă să expire / Recomandările nutriționistului Tania Fântână 31 octombrie Tania Fântână 0 comentarii 2097 vizualizări
10 idei inedite pentru un mic dejun tematic de Halloween: Fantome din pancakes, toast-ul păianjen sau smoothie de vampir 31 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cum se prepară cea mai simplă bază aromatică mirepoix, utilă în mare majoritate a preparatelor. Ce alte fonduri aromatice se mai folosesc 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1514 vizualizări
Idei pentru cină. Fileuri de merluciu cu măsline, preparat rapid într-o singură tigaie 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 2084 vizualizări
Rețetă de pui italiană tradițională. Pollo alla cacciatora, un preparat ideal pentru prânz dar merge și la cină 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4668 vizualizări
Prăjitura turnată cu brânză, rețeta clasică/Poate fi îmbunătățită cu fructe și tot rămâne ușor de dus la birou 30 octombrie Redacția 0 comentarii 19997 vizualizări
Idei de mic dejun rapid. Sandvișul Montecristo, cu brânză și șuncă, dar trecut prin ou și apoi prin unt în tigaie, precum frigănelele. Americanii pun în el resturi de la curcanul de Thanksgiving 30 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
O idee de cină ușoară, rapidă, gustoasă. Legume sotate servite cu paste cu brânzeturi și, eventual, salată verde. Toți nutrienții într-o singură farfurie 29 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 6272 vizualizări