Cum se prepară sushi-ul
Ce bunătăți am ales din meniu
Apoi am ales trei tipuri de sushi. Primul cu somon, brânză cremă și avocado Salmon, accoperit cu kiwi și sos de fructul pasiunii. Al doilea cu creveți tempura, maioneză picantă, icre tobikko și acoperit în somon flambat și ceapă caramelizată. Și ultimul conținând somon picant, castravete și maioneză, acoperit cu ton tataki și semințe de susan.
Ultimul fel am comandat un yakimeshi, un stir-fried rice cu pui, legume, kimchi, ceapă verde și un ou deasupra. Oul fiind gătit la temperatură joasă. Peste care se pune un sos yakimeshi.
N-am rezistat să nu luăm și un supliment, respectiv un gunkan crocant și încă un sushi, prăjit de această dată. Gunkan-ul era umplut cu un mix crunchy, maioneză picantă și chives și învelit în somon și sos teriaki. Sushi-ul prăjit conținea somon, brânză cremă, ceapă și era prăjit în crustă de panko cu sos ponzu.
Desert n-am mai cerut, deși au unele absolut delicioase.
Există trei astfel de restaurante în Barcelona, cu meniu identic, dar cel unde am realizat acest reportaj are în spate o grădină în stil japonez, unde vara te ascunzi de căldura orașului, iar iarna stai lângă un heater, bucurându-te de o masă în aer liber.