Acizii grași omega-3 sunt cea mai importantă substanță nutritivă pentru un creier sănătos – Dr. Uma Naidoo, Harvard Health Publishing / Alimentele din care îi obții 26 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Medic specialist gastroenterologie: Cea mai bună pâine este cea cu maia / Ideal ar fi să o facem în casă şi să folosim făină integrală 25 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre rondelele de cereale și crackerși / Sunt opțiuni mai sănătoase decât clasica pâine? 25 aprilie Tania Fântână 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce înseamnă, de fapt, mâncare sănătoasă? 24 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Vrei un metabolism mai rapid? Medicii spun că la micul dejun ar trebui să renunți la aceste alimente „cu calorii goale” 24 aprilie Redacția 0 comentarii
Produse esențiale pentru cămăra ta: 4 alimente pe care un dietetician le cumpără întotdeauna de la magazinul alimentar 24 aprilie Lavinia Liscan 1 comentarii
Beneficiile consumului regulat de mango / Numit uneori „regele fructelor”, acesta susține sănătatea intestinală și ajută la slăbit 24 aprilie Redacția 1 comentarii
Trei dintre cele mai sănătoase ciuperci pe care le poți consuma / Te protejează de boli de inimă, inflamație și cancer 23 aprilie Redacția 0 comentarii
Consumul de pepene verde te face să arăți mai tânăr, datorită efectelor benefice asupra pielii 22 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Există înghețată sănătoasă? Un dietetician analizează înghețata fără zahăr, cu proteine sau cu probiotice / Sfaturi pentru un consum responsabil 22 aprilie Ioan Radu 1 comentarii
10 alimente cu conținut ridicat de magneziu / Idei de mese care includ mineralul 22 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Laptele de soia este cea mai bună alternativă vegetală la lapte, potrivit unui nutriționist cunoscut / Băutura aceasta are estrogen? 22 aprilie Redacția 1 comentarii
Stridiile: Deliciul de lux care a fost cândva un fel de fast-food / Mărirea și căderea scoicilor 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 3 rețete delicioase de mic dejun de încercat săptămâna viitoare / Aduc un plus de nutrienți, fibre pentru o digestie bună și senzație de sațietate 20 aprilie Tania Fântână 2 comentarii
Socateria: Un inginer de 25 de ani din Sibiu și-a deschis afacere alături de familia sa. „Siropul de soc era mereu prezent pe masa familiei noastre de când mă știu” 20 aprilie Redacția 0 comentarii
Organizația Consumer Reports: Acești carbohidrați sunt buni pentru tine / Experții recomandă ca 45-65% din caloriile zilnice să provină din carbohidrați 19 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Este zeama de la castraveții murați bună pentru sănătatea ta? Iată ce spun experții 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Curry de spanac și brânză / Iubesc Palak Paneer, această mâncare delicioasă din nordul Indiei 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Încă 3 rețete bune de integrat într-un regim hipocaloric, care ajută la slăbit 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Este postul intermitent recomandat pentru tinerii sub 20 ani sau copii? 19 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum citești etichetele produselor și la ce trebuie să te uiți cu atenție / Sfat sănătos: Cea mai mare pondere în cumpărăturile voastre să o aibă materiile prime, nu produsele gata preparate 18 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Rubarbăr fierbinte și acră cu pui / Această rețetă are o combinație atât de uimitoare de arome 18 aprilie Redacția 0 comentarii
3 rețete de alimente gustoase și sărace în calorii pe care să le mănânci în fiecare zi fără să te îngrași / Pot ajuta la crearea unui deficit caloric, esențial pentru slăbit 18 aprilie Ioan Radu 15 comentarii
Trend: Mulți oameni beau un shot de ulei de măsline extravirgin imediat după ce se ridică din pat / Experții explică de ce nu este recomandat să faci acest lucru: „Înseamnă 357 de calorii zilnice în plus” 18 aprilie Redacția 1 comentarii
STUDIU: Mâncarea fast-food afectează creierele aflate în creștere atât de grav încât deteriorează memoria pe termen lung 17 aprilie Redacția 1 comentarii
Creveți cu usturoi și sparanghel / Se servește peste paste pentru a profita de sos 17 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce să mănânci atunci când ai frigiderul gol? / 10 feluri de mâncare din „resturi”, prietenoase cu dieta 17 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Beneficiile consumului de suc de morcovi / Experții avertizează, însă: Nu trebuie băut în cantități mari / Poate sucul de morcov să-ți facă pielea portocalie? 17 aprilie Redacția 0 comentarii
Linguine cu anghinare / Aceasta este o rețetă de paste ușoară, elegantă și delicioasă 16 aprilie Redacția 0 comentarii
7 modalități prin care poți face cafeaua pe care o bei mai sănătoasă / Trebuie să alegi cu grijă ce pui în ea 16 aprilie Redacția 5 comentarii
13 alimente care îți ajută corpul să producă mai mult colagen / Proteina, benefică pentru piele și sănătate 16 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Dacă sucul de fructe provine din fructe, de ce nu este considerat sănătos? Mai mulți experți explică – analiză Huffington Post / Care sunt cele mai potrivite sortimente 16 aprilie Redacția 0 comentarii
Rozmarinul este planta numărul 1 care trebuie inclusă în dietă pentru a diminua inflamația – dietetician / Ar putea ajuta la neutralizarea radicalilor liberi și la reducerea stresului oxidativ 16 aprilie Redacția 0 comentarii
STUDIU Înlocuirea zahărului cu îndulcitori poate ajuta la menținerea pierderii în greutate fără a crește riscul de boală / OMS avertizase că indulcitorii artificiali cresc riscul de afecțiuni cronice 15 aprilie Redacția 0 comentarii
Multe branduri de cafea decofeinizată ar putea fi nesigure pentru consumul uman / În multe cazuri, în proces este folosită clorură de metilen, substanță folosită inclusiv la îndepărtarea vopselei 15 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Alimente care combat inflamația, potrivit unui specialist de la Harvard / Consumarea acestora ajută la slăbit 15 aprilie Redacția 2 comentarii
Experții spun ce se întâmplă, pe termen scurt și lung, cu organismul oamenilor care consumă băuturi carbogazoase în fiecare zi / Strategii pentru a te îndepărta de ele 15 aprilie Redacția 1 comentarii
11 alimente foarte sănătoase pe care nu le mănâncă „aproape nimeni”, în ciuda faimei lor, potrivit unei specialiste / Varza de Bruxelles are „un gust necomestibil”, iar tofu „niciodată nu devine mai bun” 15 aprilie Ioan Radu 3 comentarii
Cercetători: Lupta împotriva demenţei ar trebui să înceapă la 40 de ani / O dietă alimentară mai hrănitoare ajută la combaterea acestor boli 14 aprilie Redacția 0 comentarii
Un nou studiu arată de câte fibre alimentare ai nevoie pentru a reduce tensiunea arterială / Femeile trebuie să consume mai mult de 28 g pe zi, iar bărbații peste 38 g 14 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
EXCLUSIV Dr. Raluca Ghionaru: „Mâncatul compulsiv poate să fie un semn al unei afectări psihice la copil” / Cel puțin 50% dintre copiii cu dureri abdominale funcționale au niveluri ridicate de anxietate 14 aprilie Alexandra Mănăilă 0 comentarii
Vinete modificate genetic pentru a atinge un nivel ridicat de beta-caroten / A fost folosită o genă de la o bacterie 13 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Medic: Mâncatul a devenit pentru mulţi o metodă de evadare şi relaxare / Acest obicei hrăneşte emoţiile, nu stomacul 13 aprilie Redacția 0 comentarii
Dr. Roxana Dumitriu-Stan, medic endocrinolog: „Carnea de pui cu hormoni și antibiotice reprezintă un pericol pentru sănătate” / Studiile oficiale arată că în UE există un număr infim de probe neconforme, iar utilizarea hormonilor e strict interzisă 13 aprilie Alexandra Mănăilă 10 comentarii
Cele mai importante 9 beneficii pentru sănătate pe care le aduc semințele de in / Sunt o sursă excelentă de cupru, implicat în dezvoltarea creierului 12 aprilie Redacția 0 comentarii