Creveți cu usturoi și sparanghel / Se servește peste paste pentru a profita de sos

creveti cu sparanghel Sursa Foto: Food.com

“Se servește peste paste pentru a profita de sos, sau cu bucăți mari de pâine franțuzească”- Food.com

Timp de preparare: 30 de minute

Ingrediente: 8

Porții: 4

Pașii de urmat

  • încălziți uleiul într-o tigaie, adăugați sparanghelul, usturoiul și condimentele, gătiți timp de 5 minute adăugați creveții, gătiți până când creveții devin roz.
  • se adaugă vinul și sucul de lămâie și se aduce la fierbere, se ia de pe foc și se servește.

Ingrediente

  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 2 1⁄2 căni de sparanghel feliat
  • 4 căței de usturoi, tocați mărunt
  • sare și piper
  • 1 vârf de cuțit de fulgi de ardei roșu zdrobiți
  • 500 grame de creveți, decojiți
  • 1 cană de vin alb sec
  • 2 linguri de suc de lămâie

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *