„Ce punem pe masă? Puțin din toate” (Ep. 8): Turismul la crame: Ce oferte există, ce poți face acolo

turism, crame, adriana sohodoleanu, cezar ioan

Adriana Sohodoleanu, gastronom, și Cezar Ioan, fondator Vinul.ro, vorbesc, în cel mai recent episod al producției „Ce punem pe masă? Puțin din toate”, despre turismul la cramele din România. Aflăm ce oferte există pe piață, ce poți face acolo și cum sunt planificate vizitele.




Producția „Ce punem pe masă? Puțin din toate” privește gastronomia holistic, ca biologie, artă și știință, de la combustibil la identitate, de la nostalgie la anxietate, de la deșertificarea Olteniei la apetența scăzută a generației Z pentru vin, de la politicile care decid ce mâncăm la globalizare și de la terroir și artizanal la AI și imprimante 3D.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *