Ce deserturi au comandat românii anul trecut de Paște: Au fost populare croissantele, gogoșile și tortul de morcovi

deserturi, paste, gogosi, tort de morcovi

Croissantele, gogoșile și tortul de morcovi au fost cele mai căutate deserturi în 2023 de către români în perioada sărbătorilor pascale, transmite platforma de livrări Glovo.

Când vine vorba de comenzile de la restaurante în apropierea zilelor de Paște, în 2023 din clasamentul produselor populare au făcut parte burgerii, shaorma și pizza.

„În plus, nu doar deserturile sunt la mare căutare atunci când este sărbătoare. În categoria produselor non-alimentare, florile și mâncarea pentru animalele de companie au înregistrat în 2023 cele mai multe comenzi în zilele de Paște. Totodată, apa și bananele au rămas alimentele de bază cele mai dorite anul trecut de către utilizatorii Glovo în perioada Paștelui”, a transmis compania într-un comunicat.

București, Cluj-Napoca și Brașov sunt orașele în care au fost înregistrate cele mai multe comenzi în zilele de Paște de anul trecut.

Sursa foto: Pixabay/Alexas_Fotos

Citește și: Cofetăriile se pregătesc de Paște: Tot cozonacul sau pasca sunt primele de care întreabă clienții, chiar dacă nu au neapărat poftă de ele / Alții vor cornulețe cu untură și magiun de prune, torturi cu iepurași sau vestitele piersicuțe ale bunicii

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *