Carne de vită și paste cu legume într-o singură oală/Rețeta cu conținut echilibrat de fibre și proteine este delicioasă și ușor de preparat

Paste cu carne de vită Foto: Halfyourplate

Rețeta cu carne de vită este una echilibrată în conținutul de fibre și proteine. În plus, este ușor de gătit, ideală pentru o cină rapidă din timpul săptămânii, recomandă Half Your Plate.

Ingrediente:

  • 0,5 kg carne de vită tocată extra slabă
  • 1 ceapă tăiată cubulețe
  • 3 căței de usturoi zdrobiți
  • 2 tije de țelină tocate
  • 8 ciuperci mici tăiate felii
  • 1 dovlecel mic
  • 1 borcan (690 ml) de roșii passata strecurate
  • 1 cutie mare (796 ml) de roșii tăiate cubulețe fără adaos de sare
  • 2 căni (500 ml) apă
  • 2 ½ cești (591 ml) de paste
  • 1 linguriță (15 ml) oregano uscat
  • ½ linguriță (2.5ml) busuioc uscat
  • ½ linguriță (2,5 ml) sare
  • 1 linguriță (15 ml) piper negru
  • 2 căni (500ml) spanac tocat
  • 10-12 frunze de busuioc proaspăt

Cum procedăm:

Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită tocată la foc mediu-mare până se rumenește.

Se amestecă ceapa și usturoiul și se fierb timp de 5 minute.

Se amestecă țelina, ciupercile, dovlecelul și se gătesc încă 10 minute, amestecând ocazional.

Se adaugă roșiile tăiate cubulețe, roșiile strecurate, apa, pastele, oregano, busuioc uscat, sare și piper. Se amestecă bine și se aduce la fierbere, apoi se reduce focul la mediu și se acoperă cu un capac. Apoi se fierbe timp de 20 de minute, amestecând ocazional.

Se ia de pe foc și se amestecă cu spanacul și busuiocul proaspăt.

Poftă bună!

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *