VIDEO I Îngrijirea pielii când vine primăvara. Tania Fântână (nutriționist): „Pielea este cea mai direct expusă schimbărilor de anotimp”

ngrijirea pielii alimente pentru piele colagen grasimi sanatoase Tania Fantana foto: G4Food

Cea mai bună strategie pentru a ajuta pielea să lupte cu modificările pe care le aduce venirea primăverii o reprezintă consumul de alimente bogate în apă, mai ales fructe și legume, de alimente bogate în grăsimi sănătoase și colagen.

Pielea este cea mai direct expusă schimbărilor de anotimp. Consumați alimente bogate în apă – legume și fructe; grăsimi sănătoase: pește, avocado, nuci și semințe; alimente bogate în colagen sau care ajută la sintetizarea lui, adică supă de oase sau piftie, pește gras, carne de vită, cartilaj și piele din carnea de pui, ouăle, frunzele verzi, citrice, fructe de pădure, morcovi și cartofi dulci, roșii și ardei gras roșu, semințe de dovleac și migdale.

 

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *