Poliţiştii efectuează cercetări pentru comercializarea de produse alterate în cazul toxiinfecţiilor alimentare din şcoli (Mehedinți)

toxinfectie alimentara Mehedinti Foto: G4food.ro

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Mehedinţi efectuează cercetări pentru comercializarea de produse alterate în cazul toxiinfecţiilor alimentare din mai multe şcoli din judeţ.

“Referitor la evenimentul de ieri, 19 septembrie, când mai mulţi elevi de la şcolile gimnaziale cu clasele I-VIII din localităţile Vlădaia, Salcia, Oprişor, după ce au servit masa, ar fi acuzat stări de rău şi ar fi prezentat simptome de toxiinfecţie alimentară, solicitând acordarea de îngrijiri medicale, precizăm faptul că, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de comercializarea de produse alterate. Cercetările continuă în acest caz, urmând ca la finalizarea acestora să propună măsuri în consecinţă”, informează IPJ Mehedinţi.

Peste 70 de copii de la mai multe şcoli din judeţul Mehedinţi au ajuns, joi, la spital cu toxiinfecţie alimentară după ce au consumat paste la şcoală. La spital au ajuns şi câţiva părinţi care au mâncat din pastele pe care unii copii le-au dus acasă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *