Mâncarea de la popotă i-a impresionat pe doi dintre candidații la președinția României

Marcel Ciolacu e impresionat de mâncarea de la popotă Sursa foto: Facebook

Premierul Marcel Ciolacu a luat masa cu studenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și spune că „a fost o plăcere”, transmite News.ro. Nu este singurul care a fost impresionat de mâncarea de la popotă.

„Sunt tineri. Sunt frumoşi. Sunt deştepţi. Ei sunt viitorii lideri ai Armatei Române”, a scris premierul Ciolacu într-o postare în care a prezentat mai multe fotografii din cadrul întâlnirii cu studenţii Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Premierul apare într-o fotografie şi la masă, alături de studenţi. „A fost o plăcere să iau masa astăzi cu studenţii Academiei Forţelor Terestre «Nicolae Bălcescu» din Sibiu. E drept, nu am mâncat fasole verde teci, dar a fost foarte foarte bun”, a spus Ciolacu, făcând aluzie la mâncarea preferată a preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă.

Liderul PNL declara recent că una dintre mâncărurile sale preferate este mâncarea de fasole verde, teci. „Ce îmi place, dacă vă spun poate nu vă vine să credeţi. Îmi place mâncarea de fasole verde, teci, foarte mult, îmi place ciorba de roşii ţărănească. Ştiţi cum e? Sunt mâncăruri cât se poate de simple”, spunea Ciucă într-o emisiune TV.

 

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

  1. Mai, dar au niste gusturi badarane. iubitii conducatori, sau vor sa dea bine la populatie si pe ascuns mananca kobe !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *