Cele mai bune și rezistente recipiente pentru frigiderul tău / Idei inedite pentru depozitarea alimentelor, sticlelor și apei

frigider, recipiente, organizare Sursa foto: pxhere

Într-o lume în care eficiența și organizarea sunt esențiale în bucătărie, alegerea recipientelor potrivite pentru frigider poate face o diferență semnificativă. De la păstrarea prospețimii alimentelor până la maximizarea spațiului prețios din frigider, recipientele joacă un rol crucial în gestionarea zilnică a proviziilor tale.

Oferă frigiderului tău răsfățul de care are nevoie și păstrează-ți alimentele astfel încât să nu-ți fie rușine dacă cineva îți deschide frigiderul. Iată câteva idei de recipiente care te ajută să fii mult mai organizat:

LaGabya, organizator dulap frigider 3 piese. Organizator multifuncțional

frigider, recipiente, organizare
Sursa foto: trendyol

Aceste recipiente te pot ajuta să-ți păstrezi alimentele, fie că vorbim de fructe, fie că facem referire la legume. Ele vor arăta mult mai organizat, iar atunci când vei deschide frigiderul, vei putea alege foarte ușor și fără prea multă căutare alimentul dorit.

AKCAKESE 10 bucăți. Organizator pentru frigider în ușă

frigider, recipiente, organizare
Sursa foto: trendyol

Aceste recipiente îți permit depozitarea alimentelor pe ușa frigiderului. Astfel, vei putea folosi spațiul rămas pentru a adăuga alte recipiente mai mari.

Set 12 cutii depozitare frigider

frigider, recipiente, organizare
Sursa foto: ordino

Setul include 12 cutii de dimensiuni 25,3 cm x 15 cm x 7,5 cm, fabricate dintr-un plastic durabil și rezistent. Transparent și ușor, cu mânere încorporate pentru manevrare simplificată, aceste cutii sunt ideale pentru organizarea alimentelor din frigider, precum legume, fructe, mezeluri și lactate. Sunt ușor de curățat, fie prin ștergere, fie în mașina de spălat vase, și contribuie la menținerea unui frigider curat și organizat.

Aceste cutii etajabile permit utilizarea optimă a spațiului, fie că le stivuiești sau le așezi într-un șir. Ele ajută la identificarea rapidă a alimentelor și facilitează o organizare eficientă. Investind în acest set de cutii, faci o alegere durabilă și practică, care va rezista pe termen lung, oferindu-ți un frigider mai aerisit și mai bine organizat.

Lira Organizator frigider. Organizator interior dulap. Set de 4

frigider, recipiente, organizare
Sursa foto: trendyol

În formă de coșuleț, acest recipient îți permite așezarea lui în lada frigorifică. De asemenea, estetic vorbind, are un design care atrage privirile.

ORGANİZERS Sg Home Dulap Reglabil Frigider – Raft Sertar Coș

frigider, recipiente, organizare
Sursa foto: trendyol

Acest recipient suspendat poate fi ideal pentru fructele sau legumele tale. Datorită acestui model, care prezintă crăpături, apa se poate scurge foarte ușor. Așadar, nu te mai îngrijora că trebuie să muți fructele într-un alt bol pentru a le spăla, ci poți foarte simplu să faci asta direct cu acest recipient care permite scurgerea apei.

Organizator pentru sticle, transparent

frigider, recipiente, organizare
Sursa foto: maxdeco

Te gândeai ce să faci cu sticlele tale?

Acest suport suprapozabil pentru sticle, cu dimensiunile de 20,4 x 11,3 x 10,5 cm, este ideal pentru optimizarea spațiului în dulapuri, frigidere sau pe mese. Fabricat din plastic de înaltă calitate, este durabil și ușor de curățat.

Designul său inteligent permite depozitarea sticlelor în poziție orizontală, prevenind răsturnarea acestora și asigurând o organizare sigură a sticlelor de apă, sucuri, băuturi răcoritoare și alte lichide.

Recipient filtrant Brita Flow XXL Maxtra PRO

frigider, recipiente, organizare
Sursa foto: emag

Am vorbit de sticle, dar lichidul din ele poate fi depozitat separat? Dacă ne gândim la zilele călduroase de vară, și nu avem un frigider încorporat cu filtru, atunci cea mai bună variantă este să ne achiziționăm noi unul. Acest filtru poate fi umplut cu 8.2 litri de apă.

Surse: trendyol, ordino, maxdeco, emag

Sursa foto: pxhere

Citește și: Găsește caserola ideală pentru muncă: Tiffin, geantă de alimente, caserolă electrică și alte opțiuni pentru a-ți lua pachet de acasă în fiecare zi

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *