Ed Sheeran și Chris Hemsworth au luat masa la restaurantul Noua B.A.R. Preparatul pentru care cele două vedete au cerut „refill”

ed sheeran, chris hemsworth, noua bar, mititei Sursa foto: Instagram/noua.b.a.r

Ed Sheeran și actorul Chris Hemsworth au luat masa la restaurantul Noua B.A.R după concertul din weekend. Cei doi au încercat noua bucătărie românească oferită de local, iar din meniu nu a lipsit un platou cu mititei, potrivit Digi24.

„Am fost complet surprinși de căldura cu care noi am fost întâmpinați. Ed Sheeran și-a făcut prezența simțită imediat, a mers glonț către bucătărie și a strâns mâna tuturor de acolo, și ne-a mulțumit tututor. Am încercat să le facem un mix dintr-o gamă variată de preparate, au încercat și icre cu scoverguțe, și chestii aproape românești în bucătărie, burrata de casă, tartar, dar pe primul loc în top preferințe au fost mititeii, versiunea noastră de mititei, singurii la care s-a cerut refill”, a declarat chef Andrei Avramescu, de la Noua B.A.R.

Hemsworth a fost toboșarul lui Sheeran la concert. Actorul a învățat să cânte la instrument chiar în acest an, ca parte a unui experiment despre sănătatea cognitivă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NOUA B. A. R. (@noua.b.a.r)

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *