Regele Charles a adoptat 31 de găini. Henrietta și prietenii ei cu pene au fost duși la casa sa de la țară din Gloucestershire

gaini, printul charles, adoptie, British Hen Welfare Trust Sursa foto: British Hen Welfare Trust

Regele Charles a adoptat 31 de găini pe care le-a dus la Grădinile Highgrove din Gloucestershire, inclusiv o pasăre pe care a numit-o personal Henrietta, transmite publicația Hello!.

Păsările au fost adoptate prin intermediul organizației British Hen Welfare Trust. Instituția a oferit până acum spre adopție un milion de găini, iar anual se ocupă de 60.000 de păsări.

Jo Howorth, fondatoarea și CEO-ul British Hen Welfare Trust, și-a exprimat entuziasmul pentru atingerea acestui obiectiv și a publicat imagini pe rețele de socializare.

„Bun venit Henriettei în noul ei coteț! Majestatea Sa Regele a adăpostit găina noastră cu numărul UN MILION la Highgrove Gardens în Gloucestershire. Găina noastră cu numărul un milion, numită Henrietta de Majestatea Sa, împreună cu 30 de prieteni cu pene se acomodează în noua lor casă minunată, după ce au sosit săptămâna trecută”, a scris Howorth pe Instagram.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: British Hen Welfare Trust

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *