Actrița Millie Bobby Brown a publicat imagini cu „copiii” ei de la ferma la care locuiește împreună cu soțul său. Pe proprietate se află peste 20 de animale: capre, câini, pisici și un măgar.

millie bobby brown, actrita, animale, ferma Sursa foto: Instagram/milliebobbybrown

Actrița Millie Bobby Brown și soțul ei, Jake Bongiovi, dețin o fermă vastă în Atlanta, Georgia, unde au grijă de peste 20 de animale, transmite publicația Hello!.

Vedeta din „Stranger Things”, care este foarte atașată de animale, împărtășește frecvent imagini din viața ei la fermă. Colecția ei de animale de companie include nouă câini, patru pisici, un măgar, un ponei, trei capre, o oaie și un iepure pe nume Eeyore. Millie, o mare iubitoare de animale, își numește adesea animalele de companie „copiii” ei și crede cu tărie în puterea de vindecare a animalelor.

Ea a povestit că l-a adus chiar și pe Eeyore pe platoul de filmare al filmului „Enola 2” pentru a face față dorului de familia ei, creându-i un sanctuar special pe platou. Eeyore, care a devenit o parte integrantă a gospodăriei sale, este descris ca fiind asemeni unei pisici, independent, dar căutând și mângâieri.

„Când am început Enola 2, mi-era foarte dor de familia mea, așa că am cumpărat un iepure și l-am dus în fiecare zi pe platou într-un cărucior și i-am creat un sanctuar cu fân, mâncare, apă și patul lui.” – Millie Bobby Brown.

Legătura lui Millie cu animalele sale este profundă, ea considerându-se „mama” lor și atribuindu-le meritul de a o ține cu picioarele pe pământ. În ciuda statutului său de vedetă, Millie își găsește alinarea în rutina vieții de la fermă, care include sarcini precum curățarea cu lopata a bălegarului de măgar.

Această legătură cu animalele sale a determinat-o să se mute din casa părinților într-o proprietate mai mare, alături, ceea ce i-a permis să își extindă menajeria.

Citește și: Jennifer Garner a dezvăluit rețeta ei de smoothie cu spanac și semințe de in, care îi oferă „energie de supererou”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *