Un bărbat din Covasna a murit după ce a fost accidentat de motocultorul cu care lucra terenul

motocultor, barbat, deces, lucrari agricole Sursa foto: gshop.ro

Un bărbat a murit marți, în județul Covasna, după ce a fost accidentat de un utilaj agricol, în timp ce efectua lucrări pe un teren, transmite News.ro.

„În data de 13 august 2024, în jurul orei 12:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Întorsura Buzăului au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza localității Zăbrătău, un bărbat a fost accidentat de un utilaj agricol. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 60 de ani, în timp ce efectua munci agricole cu un motocultor, în grădina casei din localitatea Zăbrătău, pe un teren în pantă, a pierdut controlul asupra utilajului, iar acesta s-a răsturnat, rănindu-l”, a transmis marți IPJ Covasna.

Sursa citată a precizat că echipajul medical sosit la fața locului nu a reușit să salveze bărbatul, care nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

„Urmează ca Serviciul de Medicină Legală Covasna să efectueze autopsia pentru a stabili cu exactitate cauza decesului. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru a stabili toate circumstanțele legate de producerea evenimentului, fiind întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: gshop.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *