5 ceaiuri care te ajută să slăbești în timp ce dormi. Reduc retenția de lichide

ceai, ceai de slabit Sursa Foto: Pexels.com

Există mai multe ceaiuri care combat cu succes balonarea și care, în plus, te ajută să dormi mai bine, afirmă Heraldo. De la cele clasice până la cele al căror potențial efect în acest domeniu a fost relevat mai de curând, aceste băuturi își multiplică beneficiile pentru organism prin diverse utilizări, momente ale zilei și dozaje. În efortul de a pierde câteva kilograme și de a reduce grăsimea abdominală, sunt adevărate poțiuni magice, atât sănătoase, cât și eficiente. Punem astfel rezolva aceste probleme nu cu superalimente sau diete miraculoase, ci printr-o utilizare inteligentă a resurselor naturale, care în unele cazuri fac parte din tradiții ancestrale sau din culturi foarte îndepărtate de cea occidentală.

Infuzii împotriva balonării și a surplusului de greutate

Există cinci ceaiuri care luptă cu succes împotriva balonării și a surplusului de greutate. Combină-le cu exerciții fizice și o alimentație sănătoasă: fără gustări între mese și fără excese de grăsimi saturate sau zaharuri rafinate.

Ceai de hibiscus

Se poate consuma rece sau cald, este un antioxidant foarte eficient și ajută la controlul tensiunii arteriale. De asemenea, este benefic împotriva retenției de lichide.

Ceai de scorțișoară

Desumflă abdomenul – perfect pentru consumul pe timp de noapte, călduț și cu un strop de miere. Conține cinamaldehidă, un element care activează metabolismul.

Ceai de mușețel

Un digestiv foarte comun, perfect și pentru calmarea nervilor și combaterea stresului care duce adesea la o alimentație dezordonată. Este, de asemenea, sățios și diuretic.

Ceai de coada-calului

Depurativ prin excelență, ajută la eliminarea toxinelor prin urină.

Infuzie de ghimbir și lemn dulce

Un antiinflamator minunat, care contribuie la arderea grăsimilor și ajută la inducerea somnului, pe lângă faptul că este foarte bun împotriva gazelor. Caracterul său sățios o face, de asemenea, un „lacăt pentu gură” perfect, deoarece după ce o bei, devine mai greu să ataci frigiderul.

Trebuie subliniat ceea ce s-a menționat deja despre acești cinci „luptători” împotriva kilogramelor în plus: nu sunt soluții magice și nu trebuie să se abuzeze de ele. Dar o doză zilnică consumată alternativ, repetând-o pe cea care funcționează cel mai bine pentru fiecare, este cea mai bună opțiune.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa Foto: Pexels.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *