VIDEO Fanii Stardew Valley au descoperit un nou joc video de agricultură. Fields of Mistria, foarte bine primit pe platforma Steam

fields of mistria, stardew valley, steam, jocuri video Sursa foto: Steam

Fanii popularului RPG agricol Stardew Valley au dezvoltat o nouă pasiune pentru jocul Fields of Mistria, care a câștigat rapid popularitate pe platforma de distribuție Steam, relatează publicația Gaming Bible.

Acest nou joc de simulare agricolă le permite jucătorilor să creeze personaje și să se implice în activități precum agricultura, mineritul, meșteșugurile și socializarea cu sătenii. Jocul, disponibil în prezent prin programul de acces timpuriu al Steam, oferă o experiență relaxantă, dar captivantă, cu o varietate de sarcini, de la îngrijirea animalelor la lupta cu monștrii.

Fields of Mistria este apreciat pentru elementele sale vizuale de tip „old-school”, gameplay-ul captivant și coloana sonoră epică, oferind jucătorilor sute de ore de conținut.

Scopul jocului dezvoltat de NPC Studio este de a revitaliza un oraș, iar jucătorii pot explora diverse regiuni și construi relații, inclusiv romantice.

În ciuda faptului că este încă în dezvoltare, Fields of Mistria a primit un rating „Overwhelmingly Positive” pe Steam.




Citește și Cinci recomandări de jocuri video extraordinare pentru pasionații de agricultură

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Steam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *