Sunisa Lee dezvăluie ce va consuma după Jocurile Olimpice: supa pho / „Atât de asiatic din partea mea”

sunisa lee, pho, paris, pizza Sursa foto: Instagram/sunisalee

După o performanță remarcabilă la Jocurile Olimpice de la Paris, gimnasta Sunisa Lee are poftă de un bol de pho. Sportiva americană, în vârstă de 21 de ani, a obținut încă trei medalii, ajungând la un total de șase medalii olimpice. După ultima sa performanță la bârnă, Lee și-a exprimat dorința de a mânca pho, supă de tăiței mâncată de obicei la micul dejun, declarând că nu a reușit să găsească acest preparat în Paris până acum, transmite Today.com.

Fanii lui Lee s-au mobilizat rapid pe rețelele de socializare pentru a o ajuta să găsească pho în Paris. Mulți au sugerat să verifice comunitatea vietnameză din Paris, menționând că Franța, o fostă putere colonială, are o populație vietnameză semnificativă.

Cafeneaua asiatică de pe Galeries Lafayette, Panasia, a fost recomandată pentru pho-ul său, alături de Pho 14 Opéra, lăudat de un alt utilizator pentru calitatea sa.

După Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021, Lee și-a sărbătorit câștigarea medaliei de aur cu pizza. Fanii speră să vadă o fotografie cu Lee savurând pho, similară cu cea pe care a împărtășit-o la Tokyo, cu o pizza cu pepperoni.

TripAdvisor enumeră 61 de restaurante din Paris care servesc pho.

Citește și Sportiva Ilona Maher s-a răsfățat cu un croissant imens după ce a câștigat o medalie de bronz la Paris: „Un mic răsfăț”

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Instagram/sunisalee

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *