Campania inedită a unei pizzerii din București: A lansat sortimente cu numele a cinci candidați la Primăria Capitalei / Cea mai votată pizza va intra în meniu pentru următorii patru ani

pizzerie, pizza, cadidati, primaria capitalei Sursa foto: Trenta Pizza

O pizzerie din București a lansat cinci sortimente de pizza care poartă numele principalilor cinci candidați la Primăria Capitalei, transmite HotNews. Acestea sunt: Pizza Gabriela Fior di Latte, Pizza Nicușor Parmezan, Pizza Diana SOS Românesc, Pizza Popescu Pepperoni și Pizza Sebastian Burduf Nduja.

Clienții localului sunt îndemnați să voteze sortimentul preferat, iar cel care va strânge cele mai multe voturi va intra în meniu pentru următorii patru ani.

„Singurul loc în care ai ce să alegi. Votează pizza preferată care va intra în meniul nostru pentru un mandat de 4 ani. E datoria ta să decizi ce mănânci, nu îi lăsa pe alții să aleagă pentru tine”, scrie pizzeria pe site-ul său.

Iată cum sunt descrise cele cinci sortimente:

Pizza Gabriela Fior di Latte – Alege o pizza cu blat de Ilfov. Ingredientele atent selectate vin doar de la producători care poartă ie.

Pizza Nicușor Parmezan – Alege pizza preferată a chiriașului. Ingredientele aranjate conform planului urbanistic local îți rezolvă cu succes ecuația dintre foame și poftă.

Pizza Diana SOS Românesc – Alege o pizza antieuropeană care te face să urli cu miros de usturoi. Făcută doar din ingrediente locale, pentru că mozzarella este inventată de daci și furată de romani.

Pizza Popescu Pepperoni – Alege o pizza care te corupe să o mănânci. Combinația de ingrediente poate pica greu, așa că este recomandat ca această pizza să fie mâncată cu încă 46 de rude.

Pizza Sebastian Burduf Nduja – Alege o pizza care îți va da energie. Cârnații suculenți și proaspeți sunt maturați doar în diplome de la universități de renume din SUA.

O idee interesantă de promovare a avut recent și un restaurant din București. Dumicat îi îndeamnă pe clienți să propună un preparat, iar dacă localul îl alege și îl introduce în meniu aceștia îl mănâncă gratis.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Sursa foto: Trenta Pizza

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *