5 idei de mâncăruri gustoase și nutritive pentru prânz, dacă vrei să slăbești / Toate aceste preparate au în comun simplitatea ingredientelor, densitatea nutritivă și echilibrul între macronutrienți 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 7557 vizualizări
VIDEO | Grâul din Bărăgan, gata de recoltat: imagini spectaculoase și prognoze optimiste pentru România / Țara noastră ar putea obține în acest an o recoltă de peste 10,13 milioane de tone, potrivit Comisiei Europene 20 iunie Redacția 0 comentarii
Salam de biscuiți cu ganache de ciocolată/ Nu uita să pui și niște alune sărate pentru un mix de gusturi 20 iunie Redacția 0 comentarii
6 idei de preparate nutritive și sărace în calorii bune de luat la pachet pentru un picnic de vară: de la lipie cu humus la frigărui reci cu mozzarella light, roșii cherry și busuioc 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Candy Bar: Ioana Romanescu, fondator Cupcake Philosophy: „Zahărul este declarat inamicul numărul 1, dar trebuie să fim atenți și la grăsimi” 20 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Cum să mănânci cu plăcere în weekend fără să te îngrași / Tania Fântână (nutriționist): „Nu tratați fiecare masă ca și când e ultima voastră șansă de a mânca. Și mâine o să aveți pofte. Și mâine e posibil să vreți să ieșiți în oraș” 20 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Ce mănâncă dimineața cei mai longevivi oameni din lume / Cercetător: „Ar trebui evitate majoritatea produselor promovate drept alimente pentru micul dejun, precum cereale pline de zahăr, iaurturi și granola” / Ce părere are despre ovăz 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 14092 vizualizări
Cum se schimbă harta vinului și zona Caucazului devine noua frontieră. „Concours Mondial de Bruxelles” se mută anul viitor în Armenia. „O oportunitate unică de a arăta lumii bogăția tradiției noastre milenare” 19 iunie Redacția 0 comentarii
Fisticul, cea mai bună alegere pentru scăderea tensiunii arteriale / Potrivit unui dietetician, fisticul nesărat este sărac în sodiu și bogat în potasiu, grăsimi sănătoase și antioxidanți 19 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
19 iunie, Ziua mondială a tapas-urilor: Sărbătoarea a fost lansată de Spania / 3 rețete simple de tapas de încercat acasă 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1275 vizualizări
Rețetele Juanitei | Bol de salată de cartof dulce cu ou și nu numai/ O cină complexă și sanătoasă, ușor de preparat 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Chef bucătar: California și Philadelphia, între cele mai comandate tipuri de sushi / Director comercial platformă de livrări: România este lider regional la comenzile pentru acest preparat japonez / Un bucureștean a comandat sushi în valoarea de 2.300 de lei 19 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Cel mai scump cornet de înghețată din Italia costă 70 de euro și se servește în Puglia, într-o cameră specială: „Nu vând doar înghețată, creez emoții” / Ce conține „Sceptrul regelui” 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Raport Bank Pekao: Un posibil acord cu Mercosur ar afecta grav fermierii europeni/ Anul trecut, UE a importat alimente în valoare de 24,1 miliarde de euro din America de Sud/ În schimb, a exportat de doar 3,3 miliarde euro! 19 iunie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Toate proprietăție nutriționale ale castraveților. Conțin peste 90% apă și foarte puține calorii, dar au și unele contraindicații 19 iunie Redacția 0 comentarii
VIDEO | „Să treci de la ceafă cu cartofi prăjiți la sălățele este efectiv nerealist. Micile ajustări ale dietei sunt tolerabile” – Andi Cârlan, pacient oncologic 19 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Studiu alarmant: Creșterea temperaturilor globale ar putea devasta producția agricolă la nivel mondial / „Este o problemă majoră. Ca specie, nu ne-am confruntat niciodată cu așa ceva” 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
De ce își sărbătorește suveranul britanic ziua de naștere în iunie, deși e născut în noiembrie? Regele Charles va fi omagiat azi la Roma cu o petrecere organizată la reședința ambasadorului UK și un meniu italo-britanic 19 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2163 vizualizări
Supă rece de avocado, rețeta perfectă pentru serile calde de vară / Cremoasă, răcoritoare și ușor de făcut, este supa care i-a cucerit pe toți la masă / Trei motive pentru care ar trebui să o consumi 19 iunie Angela Sabău 0 comentarii 1205 vizualizări
Cum prepari un cafè frappé cremos, răcoritor și revigorant în doar cinci minute. Ai nevoie doar de cafea rece, lapte, zahăr și gheață, opțional, frișcă 19 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2091 vizualizări
Modalități delicioase și ușoare de a folosi pepenele verde / Iată câteva rețete de vară, rapide, sănătoase și răcoritoare 19 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Cinci familii de producători de migdale s-au unit pentru a realiza o producție 100% ecologică/ Pe lângă eliminarea produselor chimice au adoptat și măsuri de susținere a faunei și florei locale, pentru ca natura să le fie cel mai bun aliat 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Alimentele care „vindecă” burnoutul: ce să ai mereu în frigider / Tania Fântână (nutriționist): „Dieta mediteraneeană se dovedește a fi de ajutor: grăsimi sănătoase din abundență, pești grași, avocado, nuci și semințe, ulei de măsline în salate și la gătit” 19 iunie Tania Fântână 1 comentarii
Cum a reușit viticultorul Dumitru Banea (Domeniile Mitroi) să combată făinarea la vița de vie: „Unele soiuri sunt foarte vulnerabile în stadiile timpurii de creștere. Această moleculă oferă protecție eficientă în aceste faze, chiar și în sezoanele mai umede” 19 iunie Adrian Bunea 0 comentarii 9418 vizualizări
Condimentul comun care crește riscul de boli de inimă și accidentul vascular cerebral / Sfaturi de la un cardiolog privind riscurile consumului excesiv de sare 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rozmarinul ar putea deveni în curând un element cheie în tratamentul pentru Alzheimer / O moleculă derivată din rozmarin are efecte remarcabile 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Curiozitate agri-food: Antarctica este singurul continent fără producție de cafea / Toate celelalte continente au cel puțin o țară producătoare 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Povestea unui grădinar peisagist din Franța care s-a îmbolnăvit de cancer după ce a fost expus timp de 30 de ani la glifosat. „Mi-a distrus viața. A otrăvit oameni și natură” 18 iunie Redacția 0 comentarii
Știi că există și busuioc violet? Cum se poate cultiva și consuma și prin ce diferă de cel obișnuit 18 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cât înseamnă în grame câte o lingură sau o linguriță din principalele alimente? 18 iunie Redacția 0 comentarii 4607 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată de vară cu andive, ouă fierte și nuci/ Asezonată cu vinegretă de muștar Dijon 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum se produce vinul spumant și care este diferența dintre cel italian de tip Prosecco și cel francez de tip Champagne? 18 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 1740 vizualizări
VIDEO | Andi Cârlan, pacient oncologic: „Zahărul e un drog la fel de puternic ca oricare altul. Dependența de zahăr este ceva extraordinar de serios, dar care nu e luat în serios” 18 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Un ingredient găsit în înghețată sau produsele „fără zahăr” poate crește riscul de accident vascular cerebral / Eritritolul este un tip de carbohidrat numit alcool de zahăr 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Parlamentul European: Consolidarea zonelor rurale, esențială pentru viitorul UE. Legislavitul comunitar solicită CE stimulente și un plan de acțiune pentru combaterea depopulării 18 iunie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Castraveți covăsiți, pripiți sau murați la soare/ Durează între trei și cinci zile să obținem aceste murături de vară 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii 5210 vizualizări
Înghețată vegană de căpșuni. E gata în doar cinci minute/ Delicioasă, ieftină și plină de nutrienți, această înghețată este fără zahăr sau îndulcitori 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 18727 vizualizări
VIDEO | Ce este și cum funcționează pistolul de legat cu bandă: Poate fi folosit la roșii, viță de vie, ardei, castraveți și chiar la pomi fructiferi 18 iunie Andreea Drăghici 1 comentarii
FOTO-VIDEO | Fostă ambulanță din Republica Moldova, transformată în cafenea pe roți, la Timișoara. Barista și șofer este Daniela, studentă la Drept: „A avut și ghinioane. Odată i-au furat espressorul, care costa 5.000 de euro” 18 iunie Ștefan Both 1 comentarii
Ce nu ți-a spus nimeni despre alimentația în sarcină / Tania Fântână (nutriționist): „Probabil cel mai folosit sfat este că trebuie să mănânci cât doi” 18 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Stăpânește arta ouălor poșate perfecte, cu această rețetă de mic dejun/De ce să faci ouă poșate și cum le poți servi, pentru a fi și mai hrănitoare 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 3451 vizualizări
Alimente bogate în antioxidanți, care te ajută să slăbești / Fructele roșii și legumele crucifere sunt printre cele mai bogate în acești nutrienți 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii 7302 vizualizări
10 fructe care reduc grăsimea abdominală / Dacă mănânci avocado, fructe de pădure, papaya vei arde mai rapid grăsimea abdominală, potrivit unui nutriționist 17 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Pepenii sunt ca relațiile, fără garanție”. Cinci semne care îți indică dacă un pepene roșu e suficient de copt și în stare optimă. „Ciocănitul” în coajă este unul din semnele de recunoaștere 17 iunie Redacția 0 comentarii 4636 vizualizări
Leguma care întărește imunitatea, ajută împotriva cancerului și ajută la slăbit / Ceapa verde revine în forță în alimentația sănătoasă 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Ce conține, de fapt, salata bulgărească? În România are ou și șuncă, dar rețeta originală e cu totul alta / Cum a fost creată în anii ’50 pentru turiști 17 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 4256 vizualizări
Regula celor trei secunde: Află dacă este sigur să mănânci mâncarea căzută pe jos/ Bacteriile, virușii și murdăria se pot transfera în doar câteva milisecunde pe mâncarea scăpată pe jos 17 iunie Daniela Arnăutu 1 comentarii
VIDEO | Andi Cârlan, pacient oncologic: „Am primit recomandări extreme: fără zahăr, fără carne roșie, fără carbohidrați, fără alimente albe. Am ajuns să o iau razna” / „Pentru mine dieta echilibrată nu însemna absolut nimic și asociam cu ceva ce n-aș putea face în viața mea” 17 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Ce este indicat să mâncăm ca să ne bucurăm de vară și de soare fără probleme cu inima/ Vara nu înseamnă excese, nici renunțare, ci să găsim echilibrul perfect între nutriție și mișcare 17 iunie Ioana Radu 0 comentarii 6208 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă de legume, sfeclă și pui – un borș roșu care se poate găti cu sau fără carne/ Se servește cu o lingură de smântână și un ardei iute 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii