OREO lansează o ediție specială de biscuiți inspirată de Minecraft Filmul / Premiera producției cinematografice este programată pentru data de 4 aprilie 23 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Dietele vegetariene chiar reduc colesterolul/Cercetătorii au stabilit că modele alimentare vegetariene, pe perioade mai lungi, pot reduce riscul de boli coronariene, accidente vasculare cerebrale și boli vasculare 23 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Chef fără secrete/ Pachi Larrea, chef cofetar din Ecuador, stabilit în Spania, creatorul Celei mai bune tarte de ciocolată din lume în 2024: „Mi se pare important să călătorești, să inovezi, să înveți de la alții. Eu am reușit să fac toate aceste lucruri și le consider cel mai important aspect al muncii mele” 23 martie Ioana Costescu 0 comentarii
De ce ne doare capul când slăbim? Tania Fântână (nutriționist): „Corpul nu este tocmai mulțumit de acest deficit caloric la care este supus” 23 martie Tania Fântână 0 comentarii
Mic dejun cu un twist mexican: Tacos cu ouă, avocado și brânză feta 23 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cele mai sănătoase și cele mai puțin sănătoase uleiuri / Ce beneficii și ce riscuri aduc fiecare dintre ele pentru sănătate 22 martie Angela Sabău 0 comentarii
Știai că sarea roz poate ajuta la pierderea în greutate?/ Nutriționiștii spun că ea poate accelera mertabolismul, reduce pofta de mâncare, elimină toxinele și te ajută să dormi mai bine/ Atenție însă la efectele secundare 22 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce trebuie să știi despre fructul dragonului și cum să te bucuri de acest fruct bogat în antioxidanți / Oferă o combinație sănătoasă de nutrienți, cu un aport caloric redus 22 martie Angela Sabău 0 comentarii
De ce sunt italienii slabi deși 44% din populație consumă paste zilnic? O nutriționistă explică: Porțiile mici și ingredientele naturale sunt secretul 22 martie Redacția 0 comentarii 24699 vizualizări
ABC în bucătărie. Cât înseamnă „un praf de sare”? Cum măsori alimentele fără cântar? 22 martie Redacția 0 comentarii
Paste normale sau de post, într-o singură rețetă/ Tagliatelle cu ceai matcha și ragu de morcovi/ Putem folosi paste cu sau fără ou și adăuga, eventual, parmezan 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Încerci să rămâi însărcinată?/ Iată patru alimente pe care ar trebui să le consumi, dar și altele pe care să le eviți, pentru a-ți crește fertilitatea 22 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 24-30 martie/ Un meniu de post și de dulce, pentru toate gusturile 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Orez Jollof african cu legume/ Preparat vegan (de post), dar îi poți adăuga și carne și va ieși la fel de bun 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Greta Garbo sau Jerbo – prăjitura care poartă numele unei faimoase actrițe americane, dar face parte din gastronomia maghiară 22 martie Redacția 0 comentarii 4164 vizualizări
Asia încearcă să obțină cele mai bune soiuri de cafea din lume/ Anumite mărci de aici au atins în 2024 prețuri pe kilogram de 9000 de euro, iar în cafenele se servesc cafele și la 50 de euro 22 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Dialoguri pe toate gusturile | Dan Byron, solistul și fondatorul trupei „Byron”: „După ce m-am apucat de gătit, am slăbit 15 kilograme în jumătate de an. Totul fără să fac niciun efort, doar schimbând dieta” 22 martie Otilia Serescu 0 comentarii
VIDEO&FOTO | Nutriționistul Tania Fântâna a lansat cartea „Dacă broccoli ar fi ciocolată”, în cadrul conferinței „Un an de G4Food”: „Nu este o carte despre diete. Este o carte despre tine și despre puterea de a transforma mâncarea în aliatul tău” 22 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Ponturi pentru reducerea balonării/ Specialiștii ne sfătuiesc, printre altele, să mâncăm încet, să fim atenți la cantitate și să ne monitorizăm greutatea și bolile cronice 22 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Bowl de açaí – un shake de fructe, praf de açaí și lapte, mic dejun plin de elemente nutritive și energizante 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Dieta „Pioppi”, protejată de UNESCO, promite să îți prelungească viața cu 10 ani / Un medic cardiolog și un fost atlet îți recomandă ce trebuie să mănânci, dacă vrei să trăiești mai mult 21 martie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Curiozitate agri-food 21 martie: Dacă albinele ar dispărea, circa 100.000 de plante ar fi în pericol de dispariție 21 martie Redacția 0 comentarii
De ce avem nevoie de iod și care sunt alimentele cele mai bogate în iod/ Lipsa acestui oligoelement duce la probleme de sănătate serioase 21 martie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Oana Epure, cofetar: „Majoritatea părinților nu vor să ofere copiilor ciocolată, dar copiii visează doar prăjituri cu Oreo” / Cum reușește să împace și dorințele micuților, și grijile părinților 21 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
VIDEO | Ce face fiecare organ care are un rol în detoxifiere / Nutriționistul Tania Fântână explică: ficatul este principalul filtru al toxinelor, rinichii filtrează sângele, plămânii filtrează aerul 21 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Oana Epure, cofetar: „Torturile mele nu sunt doar frumoase, ci și ușor de mâncat. Dacă atunci când mănânci un baton din comerț, iei două guri și simți că te-a leșinat, la noi mai ceri o felie” 21 martie Andreea Drăghici 1 comentarii
Laptele din proteină de mazăre, cât de sănătos este în realitate / Beneficii, valori nutriționale și o rețetă 21 martie Angela Sabău 0 comentarii
Pentru iubitorii de cafea specială există aparate sofisticate, iar pentru cei care aruncă o capsulă în mașina de cafea, opțiuni ieftine/ Cum decizi ce aparat de cafea este potrivit pentru tine 21 martie Redacția 0 comentarii
INTERVIU VIDEO | Tendințe în 2025 în materie de torturi de nuntă / Manager cofetărie: „Se cer foarte mult produse răcoritoare, care să meargă cu o cupă de șampanie” / „La candy bar, se caută culori pastel” 21 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tinga de pui/ Rețetă tradițională mexicană, ușoară și gustoasă 21 martie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Conferința „Un an de G4Food”: Nutriționista Tania Fântână: „Când decid să slăbească, oamenii sunt prea drastici, împart alimentele în alb și negru. Vor ca de azi să se comporte diferit în fața unei farfurii cu șnițel și cartofi prăjiți” 21 martie Redacția 0 comentarii
Cum putem prepara un tiramisù mai dietetic și mai proteic, înlocuind mascarpone cu ricotta. Pe 21 martie se sărbătorește World Tiramisù Day 21 martie Mihaela Găneț 0 comentarii 8205 vizualizări
VIDEO | „Cremaet”, băutura cu cafea care a venit de peste mări și s-a înrădăcinat în estul Spaniei/ Este un amestec de rom, cafea, lămâie, scorțișoară și zahăr și se consumă de obicei pe post de desert sau digestiv după un prânz început la jumătatea dimineții/ Are gust de zahăr ars 21 martie Redacția 0 comentarii
Primăvara vine cu astenie? Nutriționistul Tania Fântână îți spune cum îți recapeți energia rapid: „Spanac, urzici, leurdă, pătrunjel, ceapă verde, salată verde – toate sunt bogate în fier, clorofilă și antioxidanți, esențiale pentru revitalizarea organismului” 21 martie Tania Fântână 0 comentarii
Mic dejun picant și rafinat: Ouă „Spicy Bloody Mary” cu crutoane crocante, o rețetă inspirată de celebrul cocktail 21 martie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Limbi de rață – Aperitivul chinezesc neobișnuit care se consumă precum semințele/ Chinezii valorifică rața până la ultimul os 20 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Detoxifierea emoțională și digitală, ca parte din detoxifierea de primăvară / Tania Fântână, nutriționist: Zile fără rețele sociale, pentru relaxare mentală 20 martie Redacția 0 comentarii
Curiozitate agri-food 20 martie: Înainte de apariția coloranților artificiali, urzicile erau folosite pentru a obține culoarea verde sau galben 20 martie Angela Sabău 0 comentarii
Cinci idei de înlocuitori ai zahărului, pentru persoanele cu diabet/ Unele variante de îndulcitori, care nu îți cresc glicemia, le știai deja și există în orice magazin 20 martie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Oana Epure, cofetar: „Cea mai mare spaimă a mea? Să uit să fac un tort. Mă gândesc cu groază că vine ziua copilului și nu am ce să-i dau” 20 martie Andreea Drăghici 0 comentarii
Creveți la air fryer. O cină ușoară, savuroasă și foarte ușor de făcut, serviți cu orez simplu și salată verde 20 martie Mihaela Găneț 0 comentarii
Dacă n-ai unde pune un grătar în aer liber, dar ești fan al preparatelor gătite în acest fel, grătarul electric este aparatul de care ai nevoie/ Tot ce trebuie să știi când alegi un grătar pentru indoor 20 martie Redacția 1 comentarii
Ghidul Michelin: bucătarul francez Georges Blanc pierde a treia stea, pe care o deținea din 1981 / Maison Blanc este cel mai vechi restaurant cu stele Michelin din lume, obținând prima stea încă din 1929 20 martie Redacția 0 comentarii
VIDEO | „Vinul săptămânii”: Două recomandări de la Crama Oprișor – „Stil”, un shiraz accesibil, și „Ispita”, un vin de colecție din care există mai puțin de 10.000 de sticle 20 martie Cezar Ioan 0 comentarii
Varză la tigaie cu măsline. O idee de prânz sau cină de post sau ca garnitură 20 martie Mihaela Găneț 0 comentarii 5486 vizualizări
„Festivalul Pescăresc”: O tonă de borș de pește lipovenesc, preparată în Parcul Izvor din București, în acest sfârșit de săptămână / Organizatorii promit și „cea mai mare roată de scrumbii din Capitală” 20 martie Ingrid Georgescu 2 comentarii
Irina Georgescu, scriitoare și ambasador al preparatelor românești: „Ar fi extraordinar să transformăm sudul României într-un brand de țară, la fel cum este Transilvania” 20 martie Andreea Drăghici 1 comentarii
Despre hidratarea insuficientă la vârstnici / Tania Fântână (nutriționist): „Dacă foamea ne vine cumva natural, setea este ceva ce se învață, în timp, prin efort conștient. Bând apă, corpul nostru o să ceară apă și o să vedem și beneficiile asupra sănătății” 20 martie Tania Fântână 0 comentarii
Raport FAO: Îngrijorare pentru producția globală de porumb în acest an, în timp ce se așteaptă recolte relativ bune la grâu și orez 20 martie Redacția 0 comentarii
Frittata cu ceapă și ardei copți la airfryer – un mic dejun care se poate pregăti rapid, adaptând rețeta inclusiv pentru o singură persoană 20 martie Ioana Costescu 0 comentarii 6012 vizualizări