Rețetele Juanitei: Compot din fructe de toamnă, ușor de făcut și fără zahăr. Scorțișoara din el potențează senzația de dulce 2 octombrie Redacția 0 comentarii
Ce se întâmplă dacă mănânci prea mult ovăz, aliment pentru care cererea e tot mai mare? Există un efect secundar major, potrivit cercetătorilor 2 octombrie Redacția 0 comentarii
Proiecte economice, inclusiv din sectorul agricol vor putea fi dezvoltate în cooperare cu investitori din Qatar/ Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu a primit vizita ambasadorului acestei țări în România 2 octombrie Redacția 0 comentarii
Cum umflă propaganda rusă o dezbatere din Moldova despre ”vânzarea terenurilor către străini” cu puțin înainte de referendumul de aderare la UE / Nezavisimaia Gazeta: Moldovenilor li se propune să-și vândă satele / Pentru aderare, republica va trebui să se achite cu pământ 2 octombrie Redacția 0 comentarii
„Râurile lumii ar trebui să devină atât de sănătoase și curate încât apa lor să poată fi băută”/ Drinkable Rivers a făcut teste de calitate a apei din Dunăre 2 octombrie Redacția 3 comentarii
5 obiceiuri pe care le au celebritățile pentru a se menține în formă / Planurile de nutriție personalizate, sportul și controalele medicale periodice sunt pe primele locuri 1 octombrie Daniela Arnăutu 1 comentarii
VIDEO Prima fabrică de brânză din nuci caju din România funcționează la Timișoara. A devenit și cel mai mare producător de iaurt vegan. Au realizat 700.000 de produse în 2023 1 octombrie Ștefan Both 2 comentarii
Concurs de cartofi prăjiți, organizat în Franța: Suedezii au cucerit primul loc / Bucătarii germani au dezvăluit cum poți obține cartofi moi la interior și crocanți la exterior 1 octombrie Ingrid Georgescu 1 comentarii
Salma Hayek dezvăluie „secretul” care o ajută să stea departe de botox: Supa de oase / Conține colagen, precum și minerale precum calciu, magneziu și fosfor / „Este foarte bună pentru a te menține tânăr” 1 octombrie Ingrid Georgescu 3 comentarii
Cum să decorezi o masă de petrecere cu veselă de unică folosință. Poate fi un prânz de Crăciun, o cină la firmă sau o petrecere pentru copii. Tendințe 2024 în decorațiuni 1 octombrie Redacția 0 comentarii
Prăjitura cu fulgi de ovăz, fără zahăr, poate fi un desert, sau chiar un mic dejun gustos și sănătos 1 octombrie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Comfort food” într-un mediu post-apocaliptic: Un bucătar voluntar a prezentat imagini cu puii afumați pregătiți pentru militari ucraineni / Delicatesa, gătită aproape de linia frontului în Donețk / Cu ce marinează olandezul carnea? 1 octombrie George Mănescu 0 comentarii
Marele oncolog italian Garattini: „Merg 5 kilometri pe zi în ritm alert, mănânc des, dar puțin. Dacă ingerăm cu 30% mai puțină mâncare, trăim cu 20% mai mult. Așa depășim 90 de ani” 1 octombrie Redacția 0 comentarii
Cât ar trebui să cântărească o porție ideală de ovăz la micul dejun pentru beneficii maxime? Cantitățile mari pot duce la îngrășare / E foarte important și ce adăugați la ovăz 30 septembrie Redacția 0 comentarii
Chirurgia bariatrică – ce nu înțeleg mulți oameni despre operația care se face pe stomac, nu pe creier / Procedura nu înseamnă că scapi pe viață de grija de a mânca sănătos, spune nutriționistul Tania Fântână 30 septembrie Tania Fântână 0 comentarii
Controversatul post uscat înlocuiește în trenduri postul intermitent. Este periculos să nu mănânci și să nu bei nimic timp de mai multe ore? / Potențiale beneficii și contraindicații ale acestei practici 30 septembrie Ioan Radu 0 comentarii
Există alimente care te ajută la digestie și reduc aciditatea. Un nutriționist ne sfătuiește cum să le consumăm 30 septembrie Redacția 0 comentarii
A ajuns acolo cu stomacul gol: Cina de câteva mii de calorii comandată de Donald Trump în weekend, la un meci 29 septembrie Redacția 0 comentarii
Ovăzul este sănătos? Iată cum să faceți din el un mic dejun și mai bun / Ce variante ar trebui să aleagă cei care au probleme cu glicemia 29 septembrie Redacția 0 comentarii
Ce mâncăm în Piața Amzei din București: „Cubaneza” și „Purcelușul”, supă de linte, fripturi americane, mic dejun irlandez, pizza și plăcinte cu spanac și fructe proaspete 29 septembrie Filip Constantin 0 comentarii
Un responsabil de la Guiness explică de ce berea fără alcool costă mai mult decât cea normală. Cum se scoate alcoolul 29 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Te gândești să renovezi? Noul trend este „open kitchen”, indiferent de suprafața apartamentului. Avantajele și dezavantajele fiecărui tip de bucătărie 29 septembrie Redacția 0 comentarii
Crama lui din România face 70 de milioane de euro pe an, dar trăiește ca și cum ar fi aproape de ruina financiară: Drumul unui englez de la o podgorie delapidată la cea mai mare fabrică de vinuri din Europa de Est / Ascensiunea lui Philip Cox 29 septembrie George Mănescu 5 comentarii
Obiceiul comun care duce la balonare / Un medic gastroenterolog explică de ce ne balonează acest lucru 29 septembrie Redacția 0 comentarii
„Oare ce zic iubitorii de raw despre toxiinfecțiile alimentare?” / 5 măsuri de siguranță alimentară pe care le poți lua, potrivit nutriționistului Tania Fântână 29 septembrie Tania Fântână 0 comentarii
Aveți peste 50 de ani? Nutriționiștii și geriatrii vă recomandă să consumați aceste alimente 28 septembrie George Mănescu 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 30 septembrie – 6 octombrie. În această săptămână, un meniu ovo-lacto vegetarian cu legume de sezon 28 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Giorgia Meloni propune un naționalism bazat pe mâncare, nu pe ură. Prim-ministra Italiei a evitat demonizarea migranților, precum alți lideri de extremă dreapta și a pus bucătăria țării în centrul viziunii sale politice 28 septembrie Redacția 0 comentarii
O cercetătoare în nutriție de la King’s College ne spune cum mănâncă pentru a evita scăderea glicemiei după-amiaza, care duce la oboseală, pofte și toane / Secretul stă în micul dejun 28 septembrie Ioan Radu 0 comentarii
Acestea sunt cele mai bune și cele mai rele gustări de dinainte de culcare pentru metabolism și somn, susțin 3 experți în sănătate / Înghețata seara poate duce la îngrășare 28 septembrie Ioan Radu 0 comentarii
Politico: Solurile Europei, în pericol. Capacitatea acestora de a absorbi și stoca apa este neglijată, ceea ce contribuie la inundațiile frecvente / 60% din terenurile europene, în stare precară 28 septembrie George Mănescu 0 comentarii
Balkan Dad, influencer sârb care promovează umorul, gastronomia și cultura din regiune, a realizat un clip despre mititeii de la cunoscuta terasă din Piața Obor – București / „Este cu adevărat o experiență românească” 28 septembrie Filip Constantin 0 comentarii
Mulți oameni cred că ceaiurile le ajută ficatul, „detoxificându-l”. Un studiu îi dezamăgește pe unii: altceva se întâmplă în corp când acestea sunt băute / Microbiota intestinală, perturbată de alcool 28 septembrie George Mănescu 0 comentarii
Maghiarii au cheltuit aproape de două ori mai mulți bani în magazinele alimentare din țările vecine comparativ cu anul trecut 28 septembrie Redacția 0 comentarii
Ecofriendly, dar nici chiar așa. Războiul capacelor de plastic de pe cutiile de humus, în Marea Britanie 27 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cum pot să-mi reduc aportul de sare? Ce alimente au un conținut mare de sare? – Tania Fântână, nutriționist 27 septembrie Redacția 0 comentarii
Ce e mai bine să faci: să bei câteva guri de vin zilnic sau să „dai gata” o sticlă într-o singură zi, o dată pe săptămână? – Tania Fântână, nutriționist, despre excesele alimentare 27 septembrie Tania Fântână 1 comentarii
Nectarine din Turcia, cu nivel ridicat de pesticide, găsite de ANPC/ Fructele erau comercializate în magazine Penny 27 septembrie Redacția 0 comentarii
„La 65 de ani mă simt mai bine ca niciodată”. Cele trei schimbări importante făcute în viața ei de către Alison, care s-a luptat 50 de ani cu tulburări alimentare 27 septembrie Ioan Radu 0 comentarii
Ovăz decorticat, merge și dimineața dar cel mai bine la prânz și cină. Cum se prepară și cu ce îl putem combina pentru o masă completă 27 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
O cantină „de tranșee” a unei brigăzi ucrainene a devenit virală / Atrage atenția meniul îmbelșugat, care ridică moralul militarilor / Spațiul este confortabil și are fețe de masă cu floarea-soarelui (VIDEO) 26 septembrie George Mănescu 0 comentarii
Un chef italian care cândva îi gătea lui Putin și delegațiilor străine acum face de mâncare pentru „amărâți”, călătorind în zonele de front din teritoriile ocupate în Ucraina 26 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Mick Jagger (vocalul trupei Rolling Stones) are 81 de ani și este într-o formă spectaculoasă. A fost acuzat că a făcut un pact cu diavolul, dar secretul său stă în dietă 26 septembrie Redacția 1 comentarii
Ce mănâncă Sean „Diddy” Combs în închisoare / Cereale, fructe și o prăjitură, la micul dejun; hamburgher sau pește la cuptor, la prânz; cina este formată din paste sau friptură de vită / Cafea primește doar în weekend 26 septembrie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum să faci corect un grătar. Pași esențiali care influențează gustul și textura finală a cărnii 26 septembrie Redacția 1 comentarii
Combinația nr. 1 pentru micul dejun care ajută sănătatea cerebrala. Nu trebuie să prepari nimic, doar să le amesteci 26 septembrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Top cinci ceaiuri pentru durerile în gât – infuzie de soc și altele 26 septembrie Ioan Radu 0 comentarii
Singurul aliment surprinzător pe care un cardiolog nu l-ar mânca niciodată la cină/El spune că preparatele din carne procesată sunt cele mai dăunătoare 26 septembrie Redacția 1 comentarii
Trucul pentru a bea din sticlele de plastic fără a fi deranjat de capacul atașat. Este suficient să îl treci pe partea opusă a sticlei 25 septembrie Redacția 12 comentarii
ANALIZĂ Cealaltă față a pieței cărnii de oaie din România: abatorizare cu fonduri europene, procesare la fermă, producție de cârnați cu IGP/În țară sunt sacrificate de cinci ori mai multe capete decât ajung la export în statele arabe/Există în plan intern și o ”piață neagră”? 25 septembrie Filip Constantin 0 comentarii