Rețetele Juanitei | Ciorba de miel tradițională pentru masa de Paște – cu borș și verdeață din belșug, să miroasă toată casa a primăvară 17 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 10608 vizualizări
Omletă cu sparanghel, un mic dejun proteic și fresh/ Poți pregăti sparanghelul cu o seară înainte, iar dimineață să-l pui în tigaie împreună cu ouăle 17 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Griș cu lapte și fructe, un mic dejun dulce, chiar dacă nu conține zahăr/ Ideal pentru copii și cei care vor să evite zahărul procesat 16 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ghiveci călugăresc – o rețetă de post, un buchet de arome de legume de primăvară, cu mult usturoi și ceapă verde 15 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1457 vizualizări
Rețetele Juanitei | Mâncărică de păstăi cu usturoi verde și roșii/ Fasolea verde proaspătă este o trufanda în această perioadă 14 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Drobul de miel, preparatul vedetă pentru masa de Paște/ Cum să îți iasă perfect | Rețetele Juanitei 12 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Pui cu orez condimentat și sos de brânză – rețetă peruană 11 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Pască fără aluat pornind de la rețeta celebrei tarte de la Viña/ Este cremoasă și se topește în gură/ În plus se prepară și foarte ușor 11 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 20262 vizualizări
Avocado la cuptor cu ouă de prepeliță și parmezan – o cină rapidă, pe care o poți lua și la pachet/ Merge și de mic dejun sau aperitiv 10 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1433 vizualizări
Rețetele Juanitei | Sarmale de orez în foi de viță – o variantă de sarmale delicioase pentru ultimele zile de post 10 aprilie Redacția 0 comentarii 1222 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Drob vegetal – poate înlocui preparatul tradițional din organe de miel, fiind recomandat pentru cei care preferă ceva mai lejer sau pentru copii 9 aprilie Ioana Costescu 1 comentarii 2140 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă rădăuțeană de pui – varianta dietetică/ De primăvară, cu usturoi verde și iaurt în loc de smântână 6 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 3794 vizualizări
Rețetele Juanitei | Mâncare de cartofi cu verdețuri de primăvară/ În preparatul clasic adăugăm ștevie, urzici și leurdă 4 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1270 vizualizări
Rețetele Juanitei | Dorada cu sparanghel și piure de dovleac/ Adaugă un supliment de spanac sau kale și broccoli 3 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Clătite cu piure de căpșuni – un mic dejun dulce fără niciun strop de zahăr/ Alege căpșuni cât mai coapte și mai aromate 3 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Șnițel de vinete, pregătit în cuptor, în crustă de pesmet sau nuci coapte/ Dacă îl vreți vegetarian, nu puneți brănză 2 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1694 vizualizări
Rețetele Juanitei | Cremă untabilă de sparanghel și ricotta/ Perfectă pentru a fi întinsă pe pâine prăjită, ca sos pentru paste sau chiar ca dip cu câțiva nachos 29 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de legume și cartofi – un preparat de post sățios, delicios și ușor de preparat/ Dacă vă plac, puneți-i și ciuperci pleurotus 28 martie Ioana Costescu 0 comentarii 1671 vizualizări
Rețetele Juanitei | Năut cu vinete și iaurt – o tocană mediteraneeană cu arome grecești 23 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Orez Jollof african cu legume/ Preparat vegan (de post), dar îi poți adăuga și carne și va ieși la fel de bun 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Bowl de açaí – un shake de fructe, praf de açaí și lapte, mic dejun plin de elemente nutritive și energizante 22 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tinga de pui/ Rețetă tradițională mexicană, ușoară și gustoasă 21 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Frittata cu ceapă și ardei copți la airfryer – un mic dejun care se poate pregăti rapid, adaptând rețeta inclusiv pentru o singură persoană 20 martie Ioana Costescu 0 comentarii 10948 vizualizări
VIDEO | Rețetele Juanitei | Salata a la russe cu maioneză din lapte de ovăz – varianta de post/vegană a popularei salate de boeuf 19 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Sandviș cu inele de calamar pane – cea mai populară gustare din barurile din Madrid/ Un preparat care la origine era destinat săracilor 19 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | „Popcorn” de pui în stil KFC – de neratat pentru iubitorii de pui prăjit 18 martie Ioana Costescu 0 comentarii 1064 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pate din ciuperci, ideal pentru o cină sau o gustare de post/ Îl servim alături de legume proaspete pentru o masă nutritivă 17 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Dalky – între cafea și budincă/ O cremă fină cu frișcă și gust de cafea 15 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Lipie de ovăz umplută cu ingredientele preferate/ Un mic dejun fără gluten 15 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Panna cotta cu cafea – o prăjitură rafinată și potrivită pentru weekend 14 martie Ioana Costescu 0 comentarii 3177 vizualizări
Rețetele Juanitei | Trei feluri de a găti cartofii de post, pentru o cină rapidă 13 martie Ioana Costescu 0 comentarii 18818 vizualizări
Rețetele Juanitei | Aperitiv, mousse de avocado cu roșii, o propunere de gustare sau cină lejeră și ușor de preparat 11 martie Ioana Costescu 0 comentarii 1872 vizualizări
Rețetele Juanitei | Gyros de porc, un sandviș grecesc cu carne preparată la temperatură scăzută și sos tzatziki 10 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Savarină rapidă, preparată din resturi de chec, brioșă sau cozonac/ Reciclează resturile de prăjituri uscate într-un desert ușor de preparat 10 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Chili cu carne de vită, năut și ardei – rapid, simplu de preparat și absolut delicios/ Dacă îl vrei de post înlocuiește carnea cu vegetalele preferate 9 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Mix de cartofi gratinați cu brânză cheddar/ O variantă de cartofi franțuzești, cu alte arome 8 martie Ioana Costescu 0 comentarii 3434 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ciorbă de verdețuri, de început de primăvară/ Lobodă, leuștean, ceapă verde și orice frunze vă mai plac 7 martie Ioana Costescu 0 comentarii 4109 vizualizări
Rețetele Juanitei | Salată cu năut, ciuperci și ardei copt, o variantă de cină de post cu multe proteine 6 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei/ Paste cu sos de roșii și măsline – simplu și rapid de preparat 4 martie Ioana Costescu 0 comentarii 6945 vizualizări
Ceva dulce | Mucenicii sunt de nelipsit la începutul lunii martie/ Cei muntenești, cu multă nucă și scorțișoară, sunt de post și foarte sățioși/ Nu e nevoie să-i facem prea dulci ca să fie gustoși 3 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ostropel de curcan, adaptarea unei vechi rețete cu carne, sos de roșii și usturoi 2 martie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de mazăre ardelenească/ E dulce, sățioasă și putem alege între găluștile de griș sau de făină 28 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 8661 vizualizări
Rețetele Juanitei | Paste cu sos de legume, carne de curcan și parmezan – un sos cremos care se prepară foarte ușor 25 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1081 vizualizări
Rețetele Juanitei | Sarmale în frunze – pot fi de viță de vie, dar și de cicoare sau ștevie/ La fel de bune ca cele împachetate în varză 22 februarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ciorbă de ardei umpluți, o zeamă caldă, numai bună în zilele cu ger/ Se drege cu multă smântână înainte de a o servi 21 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 2539 vizualizări
VIDEO. Rețetele Juanitei | Friptură de porc, preparată la cuptor, în pungă/ Gătită într-o pungă specială pentru copt, este fragedă și se topește în gură/ Procedeul se poate aplica oricărui tip de carne 19 februarie Ioana Costescu 2 comentarii 8745 vizualizări
Despre chiftele și cum se prepară în principalele regiuni geografice ale României/ Rețete pentru toate gusturile 8 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 6572 vizualizări
Rețetele Juanitei | Supă vietnameză Pho, o supă de oase, ușor de preparat și foarte sănătoasă 3 februarie Ioana Costescu 0 comentarii 1574 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pește alb „en papillote” – un prânz lejer și sănătos, care se pregătește și se gătește în jumătate de oră 30 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Roșii umplute vegetariane, cu orez și ciuperci/ Un preparat vegan ușor de gătit și sățios 29 ianuarie Ioana Costescu 0 comentarii