Shot-uri de „energie” pe care să le prepari rapid în casă pentru micul dejun, recomandate de nutriționistul Tania Fântână 21 octombrie Tania Fântână 0 comentarii 3728 vizualizări
Rețetă simplă de experimentat duminica, pe relax. Paté de ton pentru sandvișuri sau pe bruschette, lipie sau crackers 20 octombrie Mihaela Găneț 1 comentarii 13695 vizualizări
Ce faci cu mămăliga rece, cum o poți prepara să fie chiar mai bună decât când era caldă abia făcută? 20 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 47707 vizualizări
Mumii din pizza și crenvurști. This is Halloween/ O cină amuzantă pentru copii/ Rețetele Juanitei 20 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Prânzul de duminică. O tartă de cartofi cu brânzeturi și prosciutto care umple casa de arome. Gateau, o rețetă tradițională franțuzească, adaptată de italieni 20 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 25666 vizualizări
Ceva dulce | De ce să alegi între o prăjitură cu mere și una cu brânză? Le poți gusta pe amândouă într-un cheescake cu mere și nuci pecan, după o rețetă americană delicioasă 20 octombrie Redacția 0 comentarii 3698 vizualizări
Croque Monsieur – Sandwich-ul franțuzesc faimos pe care îl pregătește orice bistro parizian/ Are un frate aproape geamăn, Croque Madame 20 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
ABC în bucătărie: Sosuri de bază/ Sosul bechamel, cum se prepară și trucuri ca să-ți iasă perfect, fără cocoloașe / Rețetele Juanitei 19 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
14 salate calde pentru zilele răcoroase de toamnă. Rețete nutritive și savuroase recomandate de nutriționistul Tania Fântână / Alternative excelente la celebrele salate cu ton sau cu roșii și brânză 19 octombrie Tania Fântână 0 comentarii 15960 vizualizări
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21 – 27 octombrie/ Meniul zilnic nu depășește 1500 de calorii 19 octombrie Ioana Costescu 1 comentarii
Rețetele Juanitei: Ciocănele de pui la cuptor cu sos de roșii și ardei în trei culori/ Mâncărică de șters farfuria cu pâine 19 octombrie Redacția Ioana Costescu 1 comentarii 1873 vizualizări
Ceva dulce | Plăcintă grecească Patsavouro cu smântână și zmeură, desertul perfect pentru familie / Ai crede că se face greu, dar, de fapt, e „a piece of cake” 19 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2869 vizualizări
Nu le-am inventat noi, dar cu certitudine sarmalele românești sunt o variantă care atinge perfecțiunea / Rețete de sarmale din toate colțurile țării 19 octombrie Otilia Ignat 1 comentarii 4295 vizualizări
Croque Madame – Sandwich-ul franțuzesc faimos care are zeci de variante/ Îl găsiți în orice bistro parizian la micul dejun 19 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu sos de ardei și roșii. Rețetă super ușoară vegană, cu mai multe posibilități 18 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 4083 vizualizări
Hamburger fără chiflă, gătit la cuptor/Un prânz excelent lângă cartofi pai sau de luat la birou/Lângă o salată e mai potrivit pentru cină 18 octombrie Redacția 0 comentarii
Ceva dulce | Brioșe fără făină și fără zahăr / Rețeta cu dovleac și ciocolată 18 octombrie Redacția 0 comentarii
Mic dejun cu ouă poșate, somon afumat și bubble & squeak / Amestecul prăjit de cartofi și varză în stil britanic aduce mai multă consistență la prima masă din zi 18 octombrie Redacția 0 comentarii
Există o rețetă de pizza oficială? „Pizza napoletana verace” se numește asociația care menține tradiția seculară a pizzaiolilor, recunoscută de UNESCO. De ce nu orice aluat cu ceva pe el e pizza 17 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1103 vizualizări
Idei de cină când vine toamna. Mix de legume gratinate în cuptor. Fără sosuri calorice, doar cu amestec de pesmet și brânză rasă 17 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 9513 vizualizări
Miso, ingredientul japonez cu gust umami. Cum se prepară, cum alegi și cum folosești miso / Este adăugat la spaghete, supe și mâncăruri cu legume și oferă o aromă foarte specială produselor de patiserie. În plus, este și foarte bogat în nutrienți 17 octombrie Otilia Ignat 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Supă cremă de ciuperci. Dacă ești printre norocoșii proprietari de Thermomix, vei obține cea mai fină textură 17 octombrie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
Cremă de zahăr ars cu dovleac și mult mai puțin zahăr în compoziție. Se face exact ca o cremă tradițională, mixând întâi dovleacul cu lapte 17 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 10880 vizualizări
Tot ce trebuie să știi despre gustările de tip „Jerky” / Sunt o sursă excelentă de proteine și au un conținut scăzut de carbohidrați, afirmă nutriționistul Tania Fântână 17 octombrie Tania Fântână 0 comentarii 1000 vizualizări
Un mic dejun consistent, bogat în fibre și proteine/Este un amestec de legume și ouă, sățios și gustos, potrivit înainte de o zi dificilă 17 octombrie Redacția 0 comentarii 15523 vizualizări
Rețetele Juanitei: Zacusca de fasole albă. Preparat vegetarian cu legume și proteină vegetală 16 octombrie Redacția 0 comentarii
Raffaello fără zahăr, din doar câteva ingrediente. Un desert interesant care satisface pofta de dulce, dar fără multe calorii 16 octombrie Redacția 0 comentarii 13111 vizualizări
Rețetele Juanitei: Ficat de vițel cu ceapă caramelizată/ O cină rapidă și cu aport de fier și vitamine pentru organism 16 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Georgina Rodriguez dezvăluie secretul „omletei spaniole perfecte”, într-un videoclip devenit viral pe Instagram / Ca să nu lăcrimeze din cauza cepei, iubita lui Ronaldo poartă în bucătărie ochelari de soare Chanel 16 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 1206 vizualizări
Cum panis. Companaticum numeau latinii tot ceea ce se servea alături de pâine. O formă modernă de companatico: schiacciata cu prosciutto și cașcaval. O rețetă ideală și pentru studenți 16 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Ceva dulce | Banoffee, un desert britanic ce se prepară extrem de ușor / Pare ceva sofisticat, dar are doar câteva ingrediente 16 octombrie Redacția 0 comentarii 9472 vizualizări
Mic dejun pentru întreaga familie, gata în 15 minute/Feta, spanacul și omleta sunt o combinație ideală pentru dimineață 16 octombrie Redacția 0 comentarii
Gastronomie de stârnit invidia soacrei. Cum fac francezii paté de ficat de gâscă. Rețeta tradițională de foie gras, un simbol al gastronomiei franceze 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 3416 vizualizări
Somon cu lămâie/Rețeta perfectă pentru o cină ușoară, atunci când ai puțin timp pentru gătit 15 octombrie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Năut a la jardinera, un preparat veggie cu iz mediteranean/ Se poate lua și la pachet pentru un prânz la birou 15 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Milopitakia – biscuiți grecești umpluți cu mere / Aluatul se face din făină de migdale, care are un conținut redus de carbohidrați, e bogată în nutrienți și are un gust mai dulce 15 octombrie Ingrid Georgescu 0 comentarii 13476 vizualizări
Fulgi de ovăz cu pere la micul dejun. Rețetă simplă de budincă fără gătire, la care mai adăugăm lapte și cacao 15 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 6219 vizualizări
Spuma de avocado din cartea de rețete a lui Freud. Astăzi i-am spune mousse. Am încercat să reconstruiesc rețeta din cum a povestit-o el 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pico de gallo: Un preparat la intersecția dintre sos și salată/Pentru mine, rămâne rețeta cea mai fascinantă din gastronomia braziliană 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețete super simple pentru cină. Curry vegan de năut, cu orez și legume, într-un singur vas. Se poate prepara și cu un mic adaos de carne 14 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii
Rețetele Juanitei: Pui întreg la cuptor pe pat de cartofi copți. Puțin de muncit, dar rezultatul e spectaculos. Tai carnea cu furculița 14 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii 4347 vizualizări
Sarmale moldovenești. Cum să prepari sarmale ca cele împărțite la hramul Sfintei Parascheva 14 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Rulouri de tortilla cu banane și unt de arahide, un desert delicios, sănătos și rapid de preparat 14 octombrie Redacția 0 comentarii
15 rețete delicioase sub 350 kcal, recomandate de nutriționistul Tania Fântână / Dacă vreți să țineți caloriile sub control, dar sunteți în pană de idei, iată ce opțiuni aveți 14 octombrie Tania Fântână 0 comentarii 9261 vizualizări
Mic dejun, rapid de preparat, numai bun pentru o dimineață de început de săptămână: Shake de ovăz, ciocolată, lapte și banane 14 octombrie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum poți face cel mai rapid și aromat pumpkin spice latte în stil Starbucks 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1888 vizualizări
Rețetele Juanitei: Plăcinta „de groază” pentru Halloween. Am umplut-o cu carne, dar se poate prepara și cu dovleac 13 octombrie Redacția 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cel mai simplu aluat passepartout: crazy dough sau pasta matta italiană. Se face exrem de rapid din făină, apă și ulei, fără drojdie și fără dospire. Este disponibil aproape instant și se poate folosi aproape la orice 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 11947 vizualizări
Tot ce trebuie să știi despre sindromul colonului iritabil: Cauze, simptome și un plan alimentar pe 7 zile pentru a-ți ușura digestia și a-ți îmbunătăți calitatea vieții 13 octombrie Tania Fântână 0 comentarii
Prânzul de duminică. Ragù în stil napoletan. O rețetă cu două preparate în unul: carne – bucăți care se gătesc întregi, și sos pentru paste 13 octombrie Mihaela Găneț 0 comentarii 1726 vizualizări