VIDEO | Înghețata cu slănină afumată – experimentul care a surprins chiar și creatorii săi: „Mirosea mai degrabă a prăjeală decât a înghețată. Am încercat trei variante, însă cea care avea în compoziție usturoi a fost cea mai reușită”

înghețată, slănină afumată, grăsime Sursa foto: Colaj G4Food

Cât de departe poate merge inovația în lumea deserturilor? Adrian Mengheș, fondatorul „Butoiului cu înghețată”, a testat limitele gustului cu o înghețată inedită: cea cu slănină afumată. „Mirosea mai degrabă a prăjeală decât a înghețată”, a povestit el, în cel mai recent episod al producției G4Food „Candy Bar”.

În acest context, el a dezvăluit că cea mai reușită variantă conținea… usturoi. Totuși, gustul „dubios” și textura neobișnuită au făcut ca produsul să nu prindă la clienți.

Montaj video: Denis Nistor

Sursa foto: Colaj G4Food

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *