Tochitură de peşte: Mâncarea specială pregătită la Mănăstirea „Movila lui Burcel” / Stareț: „Ceva simplu şi bun, apreciat de toţi cei care au ocazia să-l guste” 29 aprilie Redacția 0 comentarii
INFOGRAFIC Cele mai bune alimente pentru sănătatea creierului și combaterea declinului cognitiv, potrivit Harvard Health / Sunt aceleași care vă protejează inima și vasele de sânge 29 aprilie Redacția 1 comentarii
Cum am preparat acasă prima mea kombucha, la costuri foarte mici / Băutura oferă beneficiile postului intermitent, dar fără înfometare, potrivit unui studiu recent 28 aprilie Corina Popa 2 comentarii
Concurs de pregătit marmeladă, organizat în Marea Britanie / Participă și un penitenciar pentru femei din Statele Unite / Festivalul, inclus în patrimoniul mondial UNESCO 28 aprilie Redacția 0 comentarii
16 alimente foarte bogate în minerale / Aceste elemente sunt necesare pentru funcționarea inimii și a creierului 28 aprilie Redacția 0 comentarii
Alimente și băuturi care îmbolnăvesc inima / La fiecare 30 de secunde un român moare din cauza unui infarct miocardic / Medic cardiolog și internist: ,,Este greu de incriminat un singur aliment” 28 aprilie Alexandra Mănăilă 0 comentarii
Cele mai bune 7 fructe bogate în fibre pe care să le mănânci, potrivit unui dietetician / Consumul regulat îi poate ajuta pe cei care suferă de constipație 27 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Deliciile de la Mănăstirea Bujoreni: Ciorba falsă de burtă cu pleurotus şi pâinea de casă cu măsline 27 aprilie Redacția 0 comentarii
Cele mai simple sosuri de roșii de post / Ca și pizza, primul sos de roșii s-a născut tot la Napoli 27 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Acizii grași omega-3 sunt cea mai importantă substanță nutritivă pentru un creier sănătos – Dr. Uma Naidoo, Harvard Health Publishing / Alimentele din care îi obții 26 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Sarmalele, un fel de mâncare care se prepară într-o mulțime de moduri / Maestru bucătar: „Eu nu cred că există casă, în România, în care să nu se fi făcut cândva sarmale” 26 aprilie Redacția 0 comentarii
5 filme, apreciate de critici, în care mâncarea joacă un rol important / Dacă vă pasionează gastronomia, trebuie să vedeți „The Lunchbox” 25 aprilie Ioan Radu 2 comentarii
Medic specialist gastroenterologie: Cea mai bună pâine este cea cu maia / Ideal ar fi să o facem în casă şi să folosim făină integrală 25 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Despre rondelele de cereale și crackerși / Sunt opțiuni mai sănătoase decât clasica pâine? 25 aprilie Tania Fântână 1 comentarii
Prețul alimentelor, principalul factor care influențează alegerea cumpărătorilor – studiu IGD/Cum să facă retailerii dietele sănătoase accesibile? 25 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Ce înseamnă, de fapt, mâncare sănătoasă? 24 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Vrei un metabolism mai rapid? Medicii spun că la micul dejun ar trebui să renunți la aceste alimente „cu calorii goale” 24 aprilie Redacția 0 comentarii
STUDIU: Alimentaţia echilibrată, asociată cu o sănătate mintală mai bună / Dieta include legume, fructe, cereale, nuci, seminţe, leguminoase, lactate, ouă şi peşte în cantităţi moderate 24 aprilie Redacția 0 comentarii
Produse esențiale pentru cămăra ta: 4 alimente pe care un dietetician le cumpără întotdeauna de la magazinul alimentar 24 aprilie Lavinia Liscan 1 comentarii
Beneficiile consumului regulat de mango / Numit uneori „regele fructelor”, acesta susține sănătatea intestinală și ajută la slăbit 24 aprilie Redacția 1 comentarii
Cum să faci sarmale murate. Rețetă și sfaturi de la un producător de legume bio și autorul Cosmin Dragomir 24 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Trei dintre cele mai sănătoase ciuperci pe care le poți consuma / Te protejează de boli de inimă, inflamație și cancer 23 aprilie Redacția 0 comentarii
Ce „mănâncă” inteligența artificială la prânz: Salată cu pui la grătar – rețetă simplă, gustoasă și săracă în calorii recomandată de AI 23 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Schimbări la Castelul de Lut Valea Zânelor: Proprietarul explică de ce a introdus voucherul de 50 de lei care poate fi folosit la terasă pentru mâncare / Accesul ar urma să fie restricționat și mai mult 23 aprilie Ioan Radu 1 comentarii
Consumul de pepene verde te face să arăți mai tânăr, datorită efectelor benefice asupra pielii 22 aprilie Valentin Bora 0 comentarii
Există înghețată sănătoasă? Un dietetician analizează înghețata fără zahăr, cu proteine sau cu probiotice / Sfaturi pentru un consum responsabil 22 aprilie Ioan Radu 1 comentarii
10 alimente cu conținut ridicat de magneziu / Idei de mese care includ mineralul 22 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Laptele de soia este cea mai bună alternativă vegetală la lapte, potrivit unui nutriționist cunoscut / Băutura aceasta are estrogen? 22 aprilie Redacția 1 comentarii
Boxty, clătita tradițională irlandeză din cartofi, propusă pentru recunoaștere ca produs cu Indicație Geografică Protejată / Vezi rețeta în articol 21 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Preveniți temutul efect yo-yo: 10 alimente bune pentru a-ți menține greutatea scăzută după ce ai slăbit 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Stridiile: Deliciul de lux care a fost cândva un fel de fast-food / Mărirea și căderea scoicilor 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 3 rețete delicioase de mic dejun de încercat săptămâna viitoare / Aduc un plus de nutrienți, fibre pentru o digestie bună și senzație de sațietate 20 aprilie Tania Fântână 2 comentarii
Socateria: Un inginer de 25 de ani din Sibiu și-a deschis afacere alături de familia sa. „Siropul de soc era mereu prezent pe masa familiei noastre de când mă știu” 20 aprilie Redacția 0 comentarii
”Mazărea în lacrimi” sau ”Caviarul legumelor”, o fiță culinară a restaurantelor de lux din Spania/Un gram ajunge și la 0,5 euro 20 aprilie George Mănescu 0 comentarii
Rețetele bunicii: Ciorbă cu leurdă, lobodă și leuștean, de înnebunit vecinii 20 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii
Organizația Consumer Reports: Acești carbohidrați sunt buni pentru tine / Experții recomandă ca 45-65% din caloriile zilnice să provină din carbohidrați 19 aprilie Ioan Radu 0 comentarii
Este zeama de la castraveții murați bună pentru sănătatea ta? Iată ce spun experții 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Curry de spanac și brânză / Iubesc Palak Paneer, această mâncare delicioasă din nordul Indiei 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Cărți românești vechi de bucate: Cum găteam, în 1871, americanii? Cu trufe / Nu e banc, dar există o explicație simpatică 19 aprilie Cosmin Dragomir 0 comentarii
Încă 3 rețete bune de integrat într-un regim hipocaloric, care ajută la slăbit 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Este postul intermitent recomandat pentru tinerii sub 20 ani sau copii? 19 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Rețete mediteraneene de făcut acasă: Paste cu leurdă, feta și lămâie. Rețetă vegetariană de primăvară, cu multe variante 18 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum citești etichetele produselor și la ce trebuie să te uiți cu atenție / Sfat sănătos: Cea mai mare pondere în cumpărăturile voastre să o aibă materiile prime, nu produsele gata preparate 18 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
Rubarbăr fierbinte și acră cu pui / Această rețetă are o combinație atât de uimitoare de arome 18 aprilie Redacția 0 comentarii
3 rețete de alimente gustoase și sărace în calorii pe care să le mănânci în fiecare zi fără să te îngrași / Pot ajuta la crearea unui deficit caloric, esențial pentru slăbit 18 aprilie Ioan Radu 15 comentarii
Trend: Mulți oameni beau un shot de ulei de măsline extravirgin imediat după ce se ridică din pat / Experții explică de ce nu este recomandat să faci acest lucru: „Înseamnă 357 de calorii zilnice în plus” 18 aprilie Redacția 1 comentarii