Grăsimile sunt bune, doar că trebuie alese cu grijă. Unele sunt chiar necesare 21 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tot ce trebuie să știi despre dieta vegetariană / Motive să o alegi sau să o eviți 21 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Sucul care îți menține inima sănătoasă / Este recomandat în special femeilor, după menopauză 20 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână recomandă cocktailuri fără alcool sănătoase, inclusiv limonadă de ghimbir și punch de fructe / Alcoolul trebuie evitat pe caniculă 20 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Gustarea, oarecum neașteptată, pe care pariază un gastroenterolog pentru sănătatea intestinală / Ea nu pune alimentele fermentate pe primul loc 20 iunie Ioan Radu 1 comentarii
O cură de pepene galben reglează tensiunea, colesterolul si nu numai. Iată ce beneficii aduce organismului acest fruct delicios 19 iunie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Vrei să ai abdomenul (mai) plat? Iată 20 de alimente care te scapă de balonare 19 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cât de multă proteină este prea multă? 6 semne că ar trebui să reduci consumul, potrivit dieteticienilor 19 iunie Redacția 2 comentarii
VIDEO O poveste culinară româno-americană: Cum s-a adaptat o fetiță plecată la 9 ani din România la bucătăria americană. Și cum a fost întoarcerea în România 30 de ani mai târziu 18 iunie Ioana Costescu 1 comentarii
Alimente care reduc pofta de dulce. Sunt bogate în proteine și dau senzația de sațietate pentru mai mult timp 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Cum te porți cu un om aflat la dietă și ce nu trebuie să-i spui 18 iunie Tania Fântână 1 comentarii
6 alimente care te protejează de efectele nedorite ale soarelui / Afinele împiedică deteriorarea pielii 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Vara este sezonul tomatelor. Toate soiurile de roșii sunt bune, dar este mai bine să le alegi pe cele ecologice 17 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Reishi, numită ciuperca longevității. Puțin cunoscută în Occident este folosită de mii de ani în medicina tradițională asiatică pentru aproape toate afecțiunile 17 iunie Redacția 0 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: Iată cum te poți îngrășa, deși mănânci sănătos / Alimente sănătoase prietenoase cu silueta 17 iunie Tania Fântână 2 comentarii
Fructul care păcălește boala Alzheimer. Substanța pe care o conține este esențială în reducerea „deșeurilor” ce duc la apariția bolii 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Pepenele roșu, fructul-minune care ne hidratează, reglează tensiunea, previne cancerul și întreține creierul 17 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Studiu recent: cele mai sănătoase 5 alimente din lume. La unele dintre ele putem avea ușor acces 16 iunie Redacția 7 comentarii
Rețetele Juanitei: Salată de conopidă cu alioli. O garnitură pentru preparate din carne, pește sau legume 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
De ce aruncăm atât de multă mâncare? Cum să reduci risipa alimentară aplicând câteva reguli simple 16 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Microbiomul intestinal ar putea influenţa vârsta organismului uman. O alimentație echilibrată ajută la menținerea unei flore intestinale sănătoase 15 iunie Redacția 0 comentarii
Ce alimente să consumi când ai anemie. Regimul alimentar este extrem de important în cazul persoanelor cu deficiență de fier 15 iunie Redacția 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână: Câteva vorbe despre slăbitul la copii / Justificarea veșnică este că e copil și e în creștere. Corect, dar nu grăsimea și făinoasele o să-l ajute 15 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Cât de sănătos este, în realitate, laptele de migdale. Avantaje și dezavantaje ale consumului de lapte vegetal 14 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână îți spune, cu umor, dar și cu empatie, cum să ai răbdare cu tine într-un regim de slăbit: Nu îți fie frică să dai jos „armura” de grăsime de pe tine 14 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Coffe, tea, proffee? Cafeaua cu proteine, pe trend dar cu beneficii incerte pentru sănătate 14 iunie Redacția 0 comentarii
Risc de otrăvire: Trei tipuri de tăiței, comercializate și în România, retrase de pe piața din Danemarca 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce înseamnă tiroidita Hashimoto și care sunt cele mai potrivite diete pentru a ține în frâu boala 13 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Alimentele cele mai sărace în carbohidrați, recomandate diabeticilor. Sunt bogate în fibre și încetinesc creșterea glicemiei 13 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Dieta sănătoasă poate fi stricată cu doar câteva alimente ultraprocesate. Riscul de AVC crește serios 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Postul intermitent, o soluție pentru diabetici? Iată ce ai voie să mănânci și ce nu 12 iunie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist: 5 motive pentru care nu reușești să slăbești, deși te chinui din tot sufletul 12 iunie Tania Fântână 0 comentarii
De ce ne face plăcere să mâncăm. Psihologia din spatele mâncatului de plăcere și diferența față de mâncatul emoțional 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai bune surse de proteine complete pentru vegani și vegetarieni. Aceste alimente le pot înlocui cu succes pe cele de origine animală 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Săptămâna Internațională a Sănătății Bărbatului 10 – 16 iunie: 5 alimente pe care trebuie să le consumi pentru o prostată sănătoasă / De ce broccoli este un superaliment pentru prostată 12 iunie Redacția 0 comentarii
Efectele ascunse ale consumului de ardei iute: Ar putea duce la creșterea în greutate 12 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Carnea falsă vegetală, legată de mai multe decese din cauze cardiace. Alimentele vegane pot îmbunătăți sănătatea, dacă nu sunt ultraprocesate 11 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Aswagandha, noul supliment la modă pentru reducerea stresului și a insomniei. Beneficii și riscuri 11 iunie Redacția 0 comentarii
Cele mai bune 7 alimente bogate în calciu care nu sunt lactate, conform nutriționiștilor 11 iunie Redacția 1 comentarii
Când este cel mai bun moment să mânânci proteină? Depinde ce obiective vrei să atingi: să slăbești, să pui masă musculară sau recuperare după exerciții fizice 10 iunie Redacția 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, vă recomandă: 10 deserturi cuminți de vară, prietenoase cu silueta. Calorii care „merită să fie mâncate” 10 iunie Tania Fântână 1 comentarii
Rețetele Juanitei: Cum faci șnițele fără ulei în cuptor. O modalitate simplă de a reduce grăsimile rele din mâncare 10 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cele mai bune 7 alimente bogate în proteine pe care să le mănânci la micul dejun, potrivit dieteticienilor 9 iunie Redacția 1 comentarii
Care este diferența dintre vegan și vegetarian? / Variațiile, precum dietele lacto-ovo-vegetariană sau flexitariană, explicate 9 iunie Redacția 0 comentarii
Un neurolog și un neurochirurg recomandă consumul de afine pentru sănătatea creierului / Ce alte opțiuni aveți dacă nu vă plac sau nu aveți acces la aceste fructe de pădure 9 iunie Redacția 0 comentarii
Pâinea crocantă nordică de tip Wasa a câștigat popularitate în comunitățile de diete și wellness / Cum o alegi pe cea mai sănătoasă 9 iunie Ioan Radu 1 comentarii
Tania Fântână, nutriționist, recomandă 5 meniuri pentru zilele toride de vară 9 iunie Tania Fântână 3 comentarii