VIDEO | Fermiera Iris Roșculeț lucrează la propriul rețetar, iar dulceața de roșii cherry este produsul pe care-l perfecționează acum: „Ca mirodenii, am folosit scorțișoara, anasonul și cimbrul”

Sursa foto: captură video G4Food Sursa foto: captură video G4Food

Fermiera Iris Roșculeț spune că dulceața de roșii cherry poate fi neagră, galbenă, violet și că poate combina foarte multe arome.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

„Orice cultură are calitatea a 2-a, care este pierderea fermierului. Numai că eu am încercat s-o valorific. Ca mirodenii, am folosit la dulceața de roșii scorțișoara, anasonul și cimbrul. Depinde de ce vreau să fac”.

Iris Roșculeț a fost invitată în cadrul producției G4Food „Agricultura în schimbare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *