Cu cât se vinde carnea de miel în Piața Obor din Capitală / Care e diferența de preț față de anul trecut

Andreea Drăghici 17 aprilie 1 comentarii 12847 vizualizări
analiză, piața Obor, carne de miel, prețuri Sursa foto: G4Food

Cu doar câteva zile înainte de Paște, Piața Obor, unul dintre cele mai mari și cunoscute centre agroalimentare din București, este în plină forfotă. Tăierea mieilor și goana după ingredientele mesei tradiționale pascale atrag zilnic mii de cumpărători, iar prețurile variază în funcție de tipul de carne și secțiunea aleasă.

Potrivit unei analize realizate de G4Food, carnea de miel se vinde în această perioadă la un preț relativ unitar: 42,99 lei/kg pentru majoritatea sortimentelor, fie că este vorba de pulpă, cotlet, coastă, antricot sau chiar jumătăți de miel.

Prețuri afișate în Piața Obor:

  • Antricot de miel – 41,99 lei/kg
  • Miel Dobrogean – 41,99 lei/kg
  • Ied sau miel (la alegere) – 42,00 lei/kg
  • Jumătăți de miel – 42,99 lei/kg
  • Cotlet de miel – 42,99 lei/kg
  • Coaste de miel – 42,99 lei/kg
  • Organe de miel – 29,99 lei/kg
  • Cârnați de oaie (România) – 28,00 lei/kg
analiză, piața Obor, carne de miel, prețuri
Sursa foto: Colaj G4Food

În zona de produse provenite din România, oferta este generoasă:

  • Miel românesc – 42,99 lei/kg (în diverse combinații: carne simplă, coastă, pulpă față sau spate, cap, organe)
  • Ied românesc – 42,99 lei/kg
analiză, piața Obor, carne de miel, prețuri
Sursa foto: G4Food

Mixurile de carne pregătite special pentru clienți (de exemplu, pulpă față cu coastă sau pulpă spate cu jumătate de cap) se vând și ele tot la prețul de 42,99 lei/kg, menținând un echilibru între varietate și cost.

Diferența de preț față de anul 2024

Prețurile au rămas constante comparativ cu anul anterior, cu o medie de 42-43 de lei/kg pentru mielul proaspăt.

Sursa foto: G4Food

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *