Acest sandwich deschis este o modalitate delicioasă de a-ți începe ziua. O porție de șuncă de curcan oferă o aromă savuroasă și o textură crocantă, menținând în același timp un nivel controlat de grăsimi și calorii. Pâinea integrală tip “country style” (sau pâinea cu maia) nu conține adesea zaharuri adăugate, ceea ce o face cea mai bună alegere aici, arată EtingWell.
Ingrediente:
- 2 lingurițe maioneză
- 1 roșie uscată la soare, tocată fin
- 1 felie pâine integrală tip “country style”, prăjită
- 3 frunze de salată verde (tip “green leaf”)
- 2 felii mari de roșie coaptă
- 1 felie șuncă de curcan gătită (bacon de curcan), tăiată în jumătate
- ⅛ linguriță piper măcinat
Instrucțiuni:
- Combină 2 lingurițe de maioneză cu roșia uscată la soare tocată într-un bol mic.
- Întinde amestecul pe o parte a feliei de pâine prăjite.
- Pune deasupra cele 3 frunze de salată, 2 felii de roșie și bucățile de șuncă.
- Presară cu ⅛ linguriță de piper.