Sandwich delicios pentru micul dejun / Cu șuncă de curcan și pâine integrală, este o adevărată savoare cu un conținut redus de grăsimi și zaharuri

Sandvis cu șuncă de curcan FOTO: EatingWell/ Jake Sternquist

Acest sandwich deschis este o modalitate delicioasă de a-ți începe ziua. O porție de șuncă de curcan oferă o aromă savuroasă și o textură crocantă, menținând în același timp un nivel controlat de grăsimi și calorii. Pâinea integrală tip “country style” (sau pâinea cu maia) nu conține adesea zaharuri adăugate, ceea ce o face cea mai bună alegere aici, arată EtingWell.

Ingrediente:

  • 2 lingurițe maioneză
  • 1 roșie uscată la soare, tocată fin
  • 1 felie pâine integrală tip “country style”, prăjită
  • 3 frunze de salată verde (tip “green leaf”)
  • 2 felii mari de roșie coaptă
  • 1 felie șuncă de curcan gătită (bacon de curcan), tăiată în jumătate
  • ⅛ linguriță piper măcinat

Instrucțiuni:

  • Combină 2 lingurițe de maioneză cu roșia uscată la soare tocată într-un bol mic.
  • Întinde amestecul pe o parte a feliei de pâine prăjite.
  • Pune deasupra cele 3 frunze de salată, 2 felii de roșie și bucățile de șuncă.
  • Presară cu ⅛ linguriță de piper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *