Ce conserve am folosit?
Dacă avem în casă o conservă cu multe legume fierte (eu am avut una gen ghiveci, cu cartofi, morcovi, fasole verde, ardei) și un borcan de linte, supa noastră este gata în 10-15 minute.
Ce am mai reutilizat în această supă?
2 cepe pe care le-am folosit pe post de suport de frigărui pentru șaorma (practic ceapă coaptă pe care s-a scurs zeamă de pui în timp ce se gătea puiul) și un litru de supă de pui. Dacă nu aveți supă, folosiți apă și două cuburi de concentrat de supă bio de legume sau de pui.
Încălzim supa, punem legumele și lintea, potrivim de sare și piper. Adăugăm condimente orientale: curry, chimion, coriandru și opțional puțin lapte de cocos.
Cu un blender pasăm totul foarte bine și ajustăm cu condimente și sare (eventual lapte de cocos) după gust.
Sevim cu crutoane de pâine, bețișoare de legume, resturi de pui prăjit etc.