Ajutoare constând în alimente neperisabile şi pături, oferite sinistraţilor din județul Galați, de Mănăstirea Hadâmbu

Alimente neperisabile pentru sinistrații din Galați Foto: captură video Youtube

Un transport cu ajutoare umanitare, constând în alimente neperisabile şi pături oferite de Mănăstirea Hadâmbu din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor, a ajuns joi, în judeţul Galaţi, de unde vor fi distribuite sinistraților din zonele afectate de inundaţii, informează Arhiepiscopia Dunării de Jos.

„Joi, 10 octombrie, un nou transport cu ajutoare umanitare pentru sinistraţi a ajuns la Galaţi. Darurile constând în alimente neperisabile şi pături au fost oferite de Mănăstirea Hadâmbu din cadrul Arhiepiscopiei Iaşilor. Este pentru a doua oară când această mănăstire, prin preacuviosul arhimandrit Nicodim Gheorghiţă, stareţul Mănăstirii Hadâmbu, aduce alimente şi alte ajutoare în zona Covurluiului pentru semenii greu încercaţi de inundaţiile din acest an. Delegaţia de la Iaşi a ajuns la orele prânzului la Centrul eparhial al Arhiepiscopiei Dunării de Jos, unde a fost primită de ierarhul Dunării de Jos, Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop Casian”, se arată într-un comunicat de presă remis de Arhiepiscopia Dunării de Jos, transmite Agerpres.

Darurile au fost preluate cu recunoştinţă şi mulţumire de către reprezentanţii Arhiepiscopiei, urmând să fie distribuite în zonele afectate de inundaţii.

Sprijinul din partea Bisericii în zonele calamitate de furia apelor se desfăşoară constant prin programele şi activităţile planificate special pentru a veni în ajutorul sinistraţilor, precizează Arhiepiscopia Dunării de Jos.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *