A ajuns acolo cu stomacul gol: Cina de câteva mii de calorii comandată de Donald Trump în weekend, la un meci

Redacția 29 septembrie 0 comentarii 3367 vizualizări
donald trump

Donald Trump a ajuns în campusul Universității Alabama cu stomacul gol, sâmbătă, pentru meciul de fotbal american cu Georgia, care a avut loc în prime-time, transmite Daily Beast. Fostul președinte, care a fost invitat să asiste la meci de un director din industria petrolului, a comandat două sandvișuri Filet-O-Fish cu brânză de la McDonald’s, hotdoguri, pizza de la Domino’s și Diet Coke pentru cină, potrivit AL.com.

Nu este clar dacă Trump, în vârstă de 78 de ani, a mâncat de fapt tot ce a comandat, dar înclinația sa pentru junk food este bine documentată. Poate cea mai mare dovadă de dragoste a lui Trump pentru fast-food a avut loc în 2019, când – întâmplător, tot în prezența unor jucători de fotbal universitar de elită – a comandat o masă masivă cu produse de McDonald’s, Wendy’s, Burger King și pizza pentru a o servi sportivilor de la Universitatea Clemson după ce aceștia au câștigat o competiție.

Potrivit unei cărți scrise de fostul lui șef de campanie, Corey Lewandowski, „Let Trump Be Trump”, cina fostului președinte este de obicei dominată de fast food, uneori cu un ospăț McDonald’s format din două Big Mac-uri, două sandvișuri Filet-O-Fish și un shake de ciocolată, totalizând 2.430 de calorii.

Sursa foto: Tennesseewitney | Dreamstime.com

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *