București: Zeci de preparate tradiţionale, inclusiv din miel, vor putea fi încercate în weekend la Festivalul de gust autentic din Parcul Izvor

pulpa de miel, carne de miel Sursa foto: Joseph Gough | Dreamstime.com

Zeci de preparate tradiţionale în care vedeta va fi carnea de miel vor putea fi găsite la Festivalul de gust autentic, ce va avea loc, de vineri până duminică, în Parcul Izvor din Capitală, transmite Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de organizatori, vizitatorii se vor putea bucura de o experienţă culinară de neuitat cu miel pregătit la proţap, grătar sau ceaun, cu condimente şi verdeţuri, într-un show gastronomic autentic.

„Bucătarii de la Căsuţa muntenească sunt gata să te cucerească cu preparatele lor delicioase: cel mai mare şi delicios stufat de miel, tochitură de miel, ciorbă de miel, cotlet de berbec la grătar şi multe altele. Nu uita de plimbarea în aer liber şi lasă-te răsfăţat cu preparate autentice tradiţionale”, precizează sursa citată.

De la târg nu vor lipsi plăcintele alese, cozonacii şi dulceţurile, se mai arată în comunicat.

Citește și Stufat de miel: O rețetă trimisă pentru G4Food de pădurarul Vasile Patronea, de la Ocolul Silvic Beiuș

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *