Trei chefi celebri gătesc pentru evenimentul anului. Nunta Elenei și a lui Ianis Hagi are un meniu de 5 stele

nunta, chefi, palatul Stirbey, meniu nunta Sursa foto: palatulstirbey.ro

Pentru ceea ce presa mondenă din România numește nunta anului, meniul va fi unul inedit, pregătit de unii dintre cei mai cunoscuţi bucătari ai ţării. La Palatul Știrbey din Buftea au sosit deja cea mai mare parte a invitaților la nunta lui Ianis Hagi cu aleasa sa Elena. Cununați civil în urmă mai mult de jumătate de an, cei doi au ajuns în această duminică în fața altarului. Ulterior mirii și familia s-au îndreptat spre minunatul loc al petrecerii unde îi așteptau 700 de invitați.

Cine gătește pentru petrecerea de pe malul lacului Buftea

Meniul este semnat de Marian Cernat, executive chef la Domeniul Știrbey. La reușita culinară contribuie și chef Ştefan Popescu, un tânăr chef român cunoscut din emisiunea Chefi la Cuțite. „Sărmăluțe nu vor fi în meniu, dar vor fi mâncăruri de top. Bune, extravagante, gustoase, prezentate wow. O să fie super și nu doar atât. O să fie și stații cu mâncare. Ce e cel mai gustos? Tot, absolut tot, tot”, declara el ieri postului Antena 3 CNN.

Al treilea nume celebru din bucătăria evenimentului este Orlando Zaharia, coleg și concurent la Chefi la cuțite cu chef Popescu. Foie gras, mușchi de vită, pulpă de rață sunt doar câteva ingrediente care figurează în meniu. Peștele, salatele și dulciurile nu lipsesc nici ele.

”Se întrunesc toate condițiile pentru a avea până la final un eveniment grandios, de succes”, spunea chef Cernat aceluiași post TV, înainte de a intra efectiv în ”focurile” preparării și servirii mâncării. Cei trei chefi lucrează de aproape un an la pregătirea meniului. Speră că preparatele se vor ridica la nivelul așteptărilor tuturor invitaților.

” (Când fac un astfel de meniu), da, dau o încărcătură emoțională, pentru că știu pentru cine și pentru ce trebuie să gătim”, relata și chef Orlando. În bucătărie armata de oameni deja s-a pus în ”dispozitiv de luptă”, iar primul fel este gata să fie dus pe mese.

Dacă pentru miri și invitații lor va fi o frumoasă noapte pe care n-o vor uita niciodată, pentru echipa din fața focurilor de aragaz va fi, cu siguranță, o seară lungă și epuizantă.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *