Transformarea fizică a unui cunoscut chef spaniol/ A slăbit 40 de kilograme în mai puțin de doi ani fără diete miraculoase și fără trucuri

40 de kg Colaj G4Food/ Instagram

Prezentatorul emisiunii de Revelion de la Antena 3 Spania, celebru pentru succesul său cu emisiunea Dezastru în bucătărie, a reușit să își transforme radical aspectul fizic. Cunoscutul chef Albert Chicote a pierdut 40 de kilograme, după ce ajunsese să cântărească 115 kilograme.

O carieră marcată de succes și umor

Alberto Chicote este unul dintre cei mai apreciați bucătari spanioli, atât datorită emisiunilor sale de televiziune, cât și propriilor afaceri în domeniul gastronomiei. În emisiunea sa, a ajutat zeci de restaurante să își redreseze activitatea și a cucerit publicul cu personalitatea sa spontană și umorul caracteristic. Ne amintim că, în urmă cu câțiva ani, exista și în România acest format de emisiune în care o firmă aflată în dificultate era redresată cu ajutorul invitatului televiziunii. În cazul lui Chicote, consilierea se realizează pentru restaurante.

Secretul pierderii sale în greutate: alimentație echilibrată și perseverență

Chef-ul a explicat în repetate rânduri că nu a urmat nicio dietă miraculoasă. Invitat la o emisiune de televiziune, Chicote a dezvăluit cele trei elemente care l-au ajutat să slăbească și anume: alimentația sănătoasă, exercițiile fizice regulate și perseverența.

„Nu există miracole. Când începi să vezi rezultatele și să te simți mai bine, îți spui: gata, nu mă mai întorc la ce era înainte”, a declarat Chicote.

Chef-ul a subliniat că mulți l-au întrebat dacă există un „truc” sau o metodă rapidă pentru a slăbi, însă răspunsul său este clar: „Mergi la un specialist în nutriție și află ce trebuie să faci”. Reacția celor care sperau la o soluție mai ușoară era adesea dezamăgitoare: „Asta știu deja, dar eu vreau trucul”.

Un stil de viață sănătos și care să te facă fericit

Chiar dacă după pierderea în greutate, Chicote a fost diagnosticat cu diabet, el este fericit de rezultatele obținute și de faptul că a reușit să-și mențină greutatea. „Merită efortul de a urma o dietă echilibrată și sănătoasă. Nu e vorba de sacrificiu, ci de a ști că te vei simți mai bine. Alimentația sănătoasă nu trebuie să fie plictisitoare. Este posibil să mănânci gustos și sănătos”, a concluzionat celebrul chef.

De 11 ani, Chicote prezintă, pentru postul TV Antena 3 Spania, trecerea în noul an – „Las Campanadas”

În fața ceasului din Puerta del Sol, iconica imagine a Madrid-ului celebrul bucătar și partenera sa în acest show își povestesc dorințele pentru anul care urmează, anunță cele 12 bătăi de clopot și mănâncă cele 12 boabe de struguri. Prezentatoarea Antena 3, Cristina Pedroche este soția unui alt celebru chef din Peninsula Iberică, Dabiz Muñoz.

Prin acțiunile și voința sa, Alberto Chicote, un expert în a transforma mâncarea în artă, a demonstrat așadar că același principiu se poate aplica și carierei și transformării personale, concluzionează ABC.

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *