VIDEO | Oferta foarte diversificată și plină de noutăți în domeniul conservelor vegetale, la târgul HoReCa TuttoFood de la Milano/ Protagoniste au fost măslinele, anghinarea, hribii și trufele 8 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cele mai bune idei de mâncare pentru plajă/ Migdalele, floricelele, fructele, batoanele preparate în casă, chec-ul cu banana și apa cu gheață, printre alimentele ideale pentru un picnic pe plajă 8 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
STUDIU | Plantele pot „auzi” albinele și pot „vorbi” cu ele/ Știu ce tip de insectă se apropie și oferă albinelor mai mult nectar decât altor polenizatori 8 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Micul dejun care accelerează metabolismul / Cinci alimente recomandate de nutriționiști, pentru a stimula arderea grăsimilor 8 iunie Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | Cinci greșeli frecvente pe care le faci la restaurant și care te împiedică să slăbești / Sunt obiceiuri pe care trebuie să le eviți, dacă vrei să scapi de kilogramele în plus 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Alimente hidratante care ajută și la menținerea glicemiei sub control / Sunt ieftine, la îndemâna oricui și asigură o dietă excelentă în special pentru cei cu diabet de tip 2 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
De ce contează stejarul în vinificație / Diferența dintre stejarul american și cel francez și cum influențează fiecare gustul vinului 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Consumul unui anumit tip de pâine, asociat cu riscul de deces prin cancer de colon/ Un studiu recent arată că o simplă schimbare în stilul de viață poate reduce decesele provocate de acest tip de cancer cu o treime 7 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
ABC în bucătărie | Trucuri pentru ca frișcă de casă să nu se taie/ Dacă totuși ai dat greș, nu o arunca pentru că există soluții 7 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cine mediteraneene delicioase și sănătoase, cu doar 400 de calorii/ Pregătește-ți silueta pentru plajă, mâncând cine bogate în legume, grăsimi sănătoase și proteine slabe 7 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ții o dietă vegană? Află care sunt cele șapte substanțe nutritive pe care s-ar putea să nu le obții din alimentele de origine vegetală 7 iunie Daniela Arnăutu 1 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 9-15 iunie 7 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Dovlecei prăjiți cu sos de iaurt și mărar/O rețetă ușoară pentru un prânz lejer, de vară 7 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Tiramisu în variantă de vară – fără ouă și cu piersici sau caise/ Un produs mai puțin sensibil la căldură, cu fructe care dau o notă fresh 7 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Limonadă cu căpșuni, perfectă pentru zilele cu temperaturi ridicate/ Ajută întreaga familie să se hidrateze/ O poți transforma și într-o „granita” 7 iunie Ioana Radu 0 comentarii
FOTO – VIDEO | Știai că există caviar de melc? Sunt bobițe albe, delicate, asemănătoare icrelor de somon, dar deschise la culoare 7 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Siguranța alimentelor începe din câmp!/ 7 iunie, Ziua Mondială a Siguranței Alimentelor!/ 600 milioane de persoane se îmbolnăvesc din cauza alimentelor contaminate/420 000 persoane mor în fiecare an! 7 iunie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Cele mai bune mic dejunuri din lume/ Croissant-ul este abia pe locul opt 7 iunie Ioana Radu 0 comentarii
O parfumieră excentrică din Italia compune arome după creațiile culinare ale unor chefi celebri. Mai nou, bucătarii îi cer să creeze esențe comestibile care să scoată în evidență un preparat 6 iunie Redacția 0 comentarii
Familia Marchand produce brânzeturi de șapte generații, în regiunea franceză Bourgogne 6 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Cherry Red – Cocktail fără alcool cu vișine și scorțișoară / O băutură răcoritoare, perfectă pentru o după amiază de vară 6 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Experiența de succes a italienilor în cultivarea ghimbirului. Știai că poți cultiva pe balcon sau oriunde în aer liber această plantă tropicală? 6 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Penne cu pui și roșii cherry, gata în zece minute. Cu sau fără pesto de busuioc 6 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Teff – cereala africană fără gluten, aproape necunoscută în bucătăria europeană/ Conține proteine de calitate, o mare varietate de nutrienți și și-a păstrat proprietățile intacte de-a lungul timpului, fără efectele negative ale agriculturii convenționale 6 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Ierburi și condimente care pot reduce balonarea, scădea glicemia sau îmbunătăți memoria/Un consum mic, dar constant, de ierburi și condiment, îți poate îmbunătăți digestia și nu numai 6 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | „Sunt corporatist, deci mănânc”: Ce mănânci când salariul nu ține pasul cu inflația? 3 opțiuni decente în zona Unirii, București 6 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Fileuri de curcan cu sos picant, ciuperci și sparanghel, totul gătit în friteuza cu aer cald 6 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Brânzoaice de Brăila: Rețeta tradițională a lui Radu Anton Roman / Sunt numai bune pentru masa de Rusalii 6 iunie Ingrid Georgescu 1 comentarii
După ce și-a pierdut vederea într-un accident rutier, un sommelier italian organizează degustări pe întuneric, cu clienții legați la ochi. „Se intră într-o relație mai profundă cu vinul” 6 iunie Redacția 0 comentarii
VIDEO | Cafeaua nu mai este o băutură, ci un rafinament/ Cum a ajuns o prăjitorie de cafea dintr-un sat cu 300 de locuitori o afacere de referință/ La început a fost o poveste de dragoste 6 iunie Redacția 0 comentarii
CANDY BAR | Andreea Andrei, fondatoarea Unique Cake: Coliva este un desert provocator. Vreau să o scot din zona de asociere cu evenimentele funerare, cu moartea” | VIDEO 6 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Alimente ieftine și la îndemâna oricui, care pot reduce colesterolul și preveni atacurile de cord, potrivit unui studiu/ Un consum zilnic de năut, fasole sau alte leguminoase, poate readuce colesterolul în limite normale 6 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cererea de lactate și brânzeturi la nivel mondial este în creștere, spun producătorii italieni / „Sunt soluțiile ideale pentru a răspunde cererii globale de hrană” 6 iunie Redacția 0 comentarii
Cel mai bun mic dejun pentru susținerea metabolismului, potrivit nutriționiștilor: Omleta cu spanac/ Servită alături de zmeură, aceasta oferă nutrienții esențiali ce îți dau energie pentru întreaga zi 6 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Cum produce și vinde legal un antreprenor de la Napoli celebrele pastéis de nata portugheze, fără să aibă un laborator propriu. O poveste care poate servi drept model de urmat pentru orice produs 5 iunie Redacția 0 comentarii
Crește numărul cazurilor de cancer colorectal în rândul tinerilor / Există sau nu o legătură între alimentație și afecțiunile oncologice? 5 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Cum faci un pesto de iarbă grasă? Tot ce nu știai despre Portulaca, pe care toți o iau drept buruiană, o elimină din grădină și o aruncă deși e plină de proprietăți 5 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
A doua ediție a Festivalul Orezului de la Partoș, în amintirea primei orezării înființate pe teritoriul actual al României 5 iunie Ștefan Both 0 comentarii
Salata de pepene verde și brânză de capră, cu vinaigretă de citrice, ideală pentru vară/ Dacă modifici rețeta și adaugi piept de pui la grătar, obții o masa completă, delicioasă și hrănitoare 5 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Avertismentul unui mare lanț de produse alimentare: „AI nu e magie” și nici nu ar trebui să înlocuiască „valorile care definesc mâncarea autentică” 5 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
15 brânzeturi care îi entuziasmează pe specialiști, bucătari și pe iubitorii celui mai gustos produs lactat 5 iunie Ioana Radu 0 comentarii
Kig ha farz, o mâncare tradițională din Bretagne. Este un fel unic alcătuit din carne cu legume și un preparat foarte original din făină de hrișcă 5 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Înghețată de lux marca Louis Vuitton în Italia, lansată în zona de litoral de la Forte dei Marmi, în Toscana, una dintre cele mai scumpe din Europa 5 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Când ți-e poftă de ceva dulce, rapid și sănătos: mere coapte, umplute cu afine / Pentru diversitate, poți folosi o varietate de tipuri de umplutură 5 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Coulis de căpșuni – sosul rafinat, franțuzesc, pentru deserturi, înghețate sau iaurturi/ Ce este și cum îl preparăm 5 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Agricultura în schimbare: Cristina Cionga, director executiv al Forumului APPR, vorbește despre viitorul agriculturii europene: De la simplificarea Politicii Agricole Comune și creditele de carbon 5 iunie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Dieta care te scapă de acneea hormonală: Dacă mănânci cereale integrale, ouă, somon, sardine, broccoli sau avocado vei putea gestiona erupțiile / Evită lactatele, dulciurile rafinate, alimentele procesate și excesul de cafea și alcool, pentru că agravează acneea 5 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Uniunea Europeană caută să stimuleze importul de produse agricole din Ucraina pentru a sprijini efortul de război / Motivul pentru care fermierii din Spania sunt nemulțumiți 5 iunie Anamaria Ionescu 0 comentarii
3 idei de mic dejun cu căpșuni / Sunt excelente pentru sănătatea inimii și a pielii, reduc inflamația și aduc un plus de dulceață naturală 5 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Dietele sărace în calorii ar putea crește riscul de depresie, arată un nou studiu 4 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii