Pastele aduc fericirea, indică un studiu al Universității Cattolica Sacro Cuore de la Roma, care a analizat efectele neuropsihologice ale mâncării tradiționale a italienilor. Inclusiv pentru că se mănâncă în grup și stimulează socializarea 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Patru alimente accesibile pentru a urma dieta mediteraneeană, recomandate de un expert de la Clinica Mayo / Fructele și legumele de sezon, conservele de pește și cerealele integrale, printre cele mai bune și ieftine alegeri 20 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Pastele de vineri seara. Spaghetti cu cremă de avocado cu lămâie și bucățele de surimi – ideale pentru vară 20 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii 2014 vizualizări
Caisele sunt pline de nutrienți benefici pentru sănătatea inimii și digestie/ O nutriționistă ne sfătuiește să nu ocolim aceste fructe, pentru că sunt pline de antioxidanți 20 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | „Sunt corporatist, deci mănânc”. Ce am mâncat cu mai puțin de 40 de lei în apropiere de Piața Victoriei 20 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
5 idei de mâncăruri gustoase și nutritive pentru prânz, dacă vrei să slăbești / Toate aceste preparate au în comun simplitatea ingredientelor, densitatea nutritivă și echilibrul între macronutrienți 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 7317 vizualizări
VIDEO | Grâul din Bărăgan, gata de recoltat: imagini spectaculoase și prognoze optimiste pentru România / Țara noastră ar putea obține în acest an o recoltă de peste 10,13 milioane de tone, potrivit Comisiei Europene 20 iunie Redacția 0 comentarii
Salam de biscuiți cu ganache de ciocolată/ Nu uita să pui și niște alune sărate pentru un mix de gusturi 20 iunie Redacția 0 comentarii
6 idei de preparate nutritive și sărace în calorii bune de luat la pachet pentru un picnic de vară: de la lipie cu humus la frigărui reci cu mozzarella light, roșii cherry și busuioc 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
VIDEO | Candy Bar: Ioana Romanescu, fondator Cupcake Philosophy: „Zahărul este declarat inamicul numărul 1, dar trebuie să fim atenți și la grăsimi” 20 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Cum să mănânci cu plăcere în weekend fără să te îngrași / Tania Fântână (nutriționist): „Nu tratați fiecare masă ca și când e ultima voastră șansă de a mânca. Și mâine o să aveți pofte. Și mâine e posibil să vreți să ieșiți în oraș” 20 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Ce mănâncă dimineața cei mai longevivi oameni din lume / Cercetător: „Ar trebui evitate majoritatea produselor promovate drept alimente pentru micul dejun, precum cereale pline de zahăr, iaurturi și granola” / Ce părere are despre ovăz 20 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii 13148 vizualizări
Cum se schimbă harta vinului și zona Caucazului devine noua frontieră. „Concours Mondial de Bruxelles” se mută anul viitor în Armenia. „O oportunitate unică de a arăta lumii bogăția tradiției noastre milenare” 19 iunie Redacția 0 comentarii
Fisticul, cea mai bună alegere pentru scăderea tensiunii arteriale / Potrivit unui dietetician, fisticul nesărat este sărac în sodiu și bogat în potasiu, grăsimi sănătoase și antioxidanți 19 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
19 iunie, Ziua mondială a tapas-urilor: Sărbătoarea a fost lansată de Spania / 3 rețete simple de tapas de încercat acasă 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Bol de salată de cartof dulce cu ou și nu numai/ O cină complexă și sanătoasă, ușor de preparat 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
VIDEO | Chef bucătar: California și Philadelphia, între cele mai comandate tipuri de sushi / Director comercial platformă de livrări: România este lider regional la comenzile pentru acest preparat japonez / Un bucureștean a comandat sushi în valoarea de 2.300 de lei 19 iunie Andreea Drăghici 0 comentarii
Cel mai scump cornet de înghețată din Italia costă 70 de euro și se servește în Puglia, într-o cameră specială: „Nu vând doar înghețată, creez emoții” / Ce conține „Sceptrul regelui” 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Raport Bank Pekao: Un posibil acord cu Mercosur ar afecta grav fermierii europeni/ Anul trecut, UE a importat alimente în valoare de 24,1 miliarde de euro din America de Sud/ În schimb, a exportat de doar 3,3 miliarde euro! 19 iunie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Toate proprietăție nutriționale ale castraveților. Conțin peste 90% apă și foarte puține calorii, dar au și unele contraindicații 19 iunie Redacția 0 comentarii
VIDEO | „Să treci de la ceafă cu cartofi prăjiți la sălățele este efectiv nerealist. Micile ajustări ale dietei sunt tolerabile” – Andi Cârlan, pacient oncologic 19 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Studiu alarmant: Creșterea temperaturilor globale ar putea devasta producția agricolă la nivel mondial / „Este o problemă majoră. Ca specie, nu ne-am confruntat niciodată cu așa ceva” 19 iunie Ingrid Georgescu 0 comentarii
De ce își sărbătorește suveranul britanic ziua de naștere în iunie, deși e născut în noiembrie? Regele Charles va fi omagiat azi la Roma cu o petrecere organizată la reședința ambasadorului UK și un meniu italo-britanic 19 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Supă rece de avocado, rețeta perfectă pentru serile calde de vară / Cremoasă, răcoritoare și ușor de făcut, este supa care i-a cucerit pe toți la masă / Trei motive pentru care ar trebui să o consumi 19 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Cum prepari un cafè frappé cremos, răcoritor și revigorant în doar cinci minute. Ai nevoie doar de cafea rece, lapte, zahăr și gheață, opțional, frișcă 19 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
Modalități delicioase și ușoare de a folosi pepenele verde / Iată câteva rețete de vară, rapide, sănătoase și răcoritoare 19 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Cinci familii de producători de migdale s-au unit pentru a realiza o producție 100% ecologică/ Pe lângă eliminarea produselor chimice au adoptat și măsuri de susținere a faunei și florei locale, pentru ca natura să le fie cel mai bun aliat 19 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Alimentele care „vindecă” burnoutul: ce să ai mereu în frigider / Tania Fântână (nutriționist): „Dieta mediteraneeană se dovedește a fi de ajutor: grăsimi sănătoase din abundență, pești grași, avocado, nuci și semințe, ulei de măsline în salate și la gătit” 19 iunie Tania Fântână 1 comentarii
Cum a reușit viticultorul Dumitru Banea (Domeniile Mitroi) să combată făinarea la vița de vie: „Unele soiuri sunt foarte vulnerabile în stadiile timpurii de creștere. Această moleculă oferă protecție eficientă în aceste faze, chiar și în sezoanele mai umede” 19 iunie Adrian Bunea 0 comentarii 3865 vizualizări
Condimentul comun care crește riscul de boli de inimă și accidentul vascular cerebral / Sfaturi de la un cardiolog privind riscurile consumului excesiv de sare 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Rozmarinul ar putea deveni în curând un element cheie în tratamentul pentru Alzheimer / O moleculă derivată din rozmarin are efecte remarcabile 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Curiozitate agri-food: Antarctica este singurul continent fără producție de cafea / Toate celelalte continente au cel puțin o țară producătoare 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Povestea unui grădinar peisagist din Franța care s-a îmbolnăvit de cancer după ce a fost expus timp de 30 de ani la glifosat. „Mi-a distrus viața. A otrăvit oameni și natură” 18 iunie Redacția 0 comentarii
Știi că există și busuioc violet? Cum se poate cultiva și consuma și prin ce diferă de cel obișnuit 18 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
ABC în bucătărie. Cât înseamnă în grame câte o lingură sau o linguriță din principalele alimente? 18 iunie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată de vară cu andive, ouă fierte și nuci/ Asezonată cu vinegretă de muștar Dijon 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Cum se produce vinul spumant și care este diferența dintre cel italian de tip Prosecco și cel francez de tip Champagne? 18 iunie Mihaela Găneț 0 comentarii
VIDEO | Andi Cârlan, pacient oncologic: „Zahărul e un drog la fel de puternic ca oricare altul. Dependența de zahăr este ceva extraordinar de serios, dar care nu e luat în serios” 18 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Un ingredient găsit în înghețată sau produsele „fără zahăr” poate crește riscul de accident vascular cerebral / Eritritolul este un tip de carbohidrat numit alcool de zahăr 18 iunie Angela Sabău 0 comentarii
Parlamentul European: Consolidarea zonelor rurale, esențială pentru viitorul UE. Legislavitul comunitar solicită CE stimulente și un plan de acțiune pentru combaterea depopulării 18 iunie Redacția 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Castraveți covăsiți, pripiți sau murați la soare/ Durează între trei și cinci zile să obținem aceste murături de vară 18 iunie Ioana Costescu 0 comentarii
Înghețată vegană de căpșuni. E gata în doar cinci minute/ Delicioasă, ieftină și plină de nutrienți, această înghețată este fără zahăr sau îndulcitori 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii 5657 vizualizări
VIDEO | Ce este și cum funcționează pistolul de legat cu bandă: Poate fi folosit la roșii, viță de vie, ardei, castraveți și chiar la pomi fructiferi 18 iunie Andreea Drăghici 1 comentarii
FOTO-VIDEO | Fostă ambulanță din Republica Moldova, transformată în cafenea pe roți, la Timișoara. Barista și șofer este Daniela, studentă la Drept: „A avut și ghinioane. Odată i-au furat espressorul, care costa 5.000 de euro” 18 iunie Ștefan Both 1 comentarii
Ce nu ți-a spus nimeni despre alimentația în sarcină / Tania Fântână (nutriționist): „Probabil cel mai folosit sfat este că trebuie să mănânci cât doi” 18 iunie Tania Fântână 0 comentarii
Stăpânește arta ouălor poșate perfecte, cu această rețetă de mic dejun/De ce să faci ouă poșate și cum le poți servi, pentru a fi și mai hrănitoare 18 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Alimente bogate în antioxidanți, care te ajută să slăbești / Fructele roșii și legumele crucifere sunt printre cele mai bogate în acești nutrienți 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii 1839 vizualizări
10 fructe care reduc grăsimea abdominală / Dacă mănânci avocado, fructe de pădure, papaya vei arde mai rapid grăsimea abdominală, potrivit unui nutriționist 17 iunie Daniela Arnăutu 0 comentarii
„Pepenii sunt ca relațiile, fără garanție”. Cinci semne care îți indică dacă un pepene roșu e suficient de copt și în stare optimă. „Ciocănitul” în coajă este unul din semnele de recunoaștere 17 iunie Redacția 0 comentarii
Leguma care întărește imunitatea, ajută împotriva cancerului și ajută la slăbit / Ceapa verde revine în forță în alimentația sănătoasă 17 iunie Angela Sabău 0 comentarii