SUA vor să interzică achizițiile de sucuri și dulciuri cu tichete sociale / Idaho va fi primul stat care va pune în aplicare această măsură, începând cu luna iulie 22 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi cu bacon și brânză/ Ți-au rămas ceva cartofi de la masa de Paște? Transformă-i într-un produs gratinat apetisant 22 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2099 vizualizări
FOTO | Pivoturile pentru irigații, soluția tot mai căutată de fermieri în fața secetei prelungite 22 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Supă cremă de mazăre de sezon cu avocado și lămâie. Poate fi un prim fel sau un fel unic, dacă îi adăugăm câteva cuburi de carne sau un ou 22 aprilie Mihaela Găneț 1 comentarii 2592 vizualizări
Cea mai bună plantă care ajută la reducerea stresului/ Nutriționiștii spun că ashwagandha este planta care poate reduce cortisolul – hormonul stresului – și poate îmbunătăți somnul 22 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Un tânăr întors din diaspora vinde ouă la automat, în Satu Mare: „Iubesc pământul, așa că am revenit să muncesc în el” 22 aprilie Redacția 0 comentarii
Te-ai gândit vreodată că mestecatul unei gume ți-ar putea calma arsurile la stomac în doar câteva minute? / Un gastroenterolog explică în ce mod acest remediu, dar și mersul pe jos, pot ameliora refluxul acid 22 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
15 euro pe oră la cules de sparanghel și căpșuni / Românii, noua forță de muncă a fermelor din Germania 22 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii 2821 vizualizări
Rulouri din omletă cu șuncă și brânză – mic dejun rapid și hrănitor / Îl poți prepara cu alimente rămase de la masa de Paște 22 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Cele mai bune cinci alimente din dieta mediteraneeană pe care să le mănânci pentru a slăbi / Nutriționiștii explică beneficiile consumului de nuci, iaurt grecesc, linte și alte alimente-minune, recomandate în lupta cu kilogramele în plus 21 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Vrei să mănânci semințe de in crude? Sunt sănătoase, dar trebuie pregătite corect pentru a evita neplăcerile / Pot interfera cu absorbția nutrienților, dar mărunțirea lor le face mai sigure și eficiente 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Papa Francisc, o voce puternică împotriva risipei alimentare: „Cu mâncarea aruncată s-ar putea hrăni întreaga lume” 21 aprilie Ingrid Georgescu 0 comentarii
Toți stoarcem lămâi, dar o facem eficient? / Iată 6 metode comune de a obține sucul de lămâie / Doar una este cea mai eficientă 21 aprilie Angela Sabău 0 comentarii 6506 vizualizări
Zincul, mineralul esențial care susține imunitatea, vindecarea și dezvoltarea organismului / Alimente care sunt cele mai bune surse de zinc 21 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Cărucioarele de cumpărături cu care ai vrea să stai toată ziua prin piață/ Noile modele încurajează mersul pe jos și cumpărăturile de proximitate/ În plus sunt realizate din materiale reciclabile, cu grijă pentru mediu 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Nu știi ce să mai gătești? G4Food îți propune un meniu pentru întreaga săptămână 21-27 aprilie/ Refolosim mâncarea rămasă și alegem preparate mai lejere după excesele alimentare de Paște 21 aprilie Redacția 0 comentarii 1963 vizualizări
Beneficiile laptelui auriu / Ce se întâmplă în corpul tău când consumi lapte cu turmeric, supranumit și „laptele auriu” 21 aprilie Redacția 0 comentarii
Ai făcut greșit clătitele până acum! Oamenii de știință au găsit formula magică pentru cel mai pufos aluat / De ce nu trebuie să folosești niciodată unt 21 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 2860 vizualizări
PIAȚA OBOR: Ce legume de sezon găsești primăvara asta și cât costă 21 aprilie Andreea Drăghici 0 comentarii 2122 vizualizări
5 beneficii surprinzătoare pe care fisticul le aduce sănătății / Ascunde un profil nutrițional impresionant și poate ajuta la slăbit 21 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Prevederi din noua viziune a UE pentru agricultură, criticate de fermierii spanioli: „O absurditate și un regres care nu pot fi catalogate decât ca un demers complet lipsit de sens” 21 aprilie Anamaria Ionescu 0 comentarii 4624 vizualizări
Ce se întâmplă în corpul tău când consumi avocado în mod regulat / Efectele sunt surprinzătoare 20 aprilie Angela Sabău 0 comentarii 2065 vizualizări
Preparate bogate în calciu / 15 feluri de mâncare delicioase, care te vor ajuta să-ți crești aportul de calciu din organism 20 aprilie Angela Sabău 0 comentarii 1858 vizualizări
Dieta bogată în proteine care accelerează slăbirea / Experții au dovezi științifice, însă există a numite limite / Prea multe proteine consumate pot inversa efectul de slăbire 20 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
ABC în bucătărie | Cum să grăbești sau să încetinești coacerea unui fruct avocado / Trucuri utile care te vor ajuta să verifici nivelul de coacere a fructului 20 aprilie Angela Sabău 0 comentarii 12178 vizualizări
Te întrebi care sunt oleaginoasele cu cel mai mare conținut de proteine? / O nutriționistă a făcut un top trei al celor mai bune alegeri 20 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Ce este dieta mediteraneeană verde și cât de sănătoasă este? / Specialiștii susțin că aceasta se bazează pe un consum redus de carne, lucru asociat cu diminuarea riscului de cancer 20 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Cartofi cu sos de iaurt tzatziki, garnitura perfectă pentru friptura de miel/ Aduce pe masă un aer de Grecia 20 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 3245 vizualizări
Rețetă de cozonaci babani ca în Moldova, după rețeta bunicii mele. Ce pune în aluat ca să fie foarte pufoși și gustoși / Rămân proaspeți zile în șir 20 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 34557 vizualizări
Cum aranjăm masa de Paște/ Dacă suntem doar în familie decorațiunile vor fi mai personalizate, dacă avem musafiri este recomandat un stil mai formal/ Florile dau un aer fresh, de primăvară 20 aprilie Andreea Drăghici 0 comentarii
Ceaiul care stimulează digestia, reduce balonarea și te ajută să ai un somn odihnitor/ Se prepară dintr-un condiment pe care toți îl avem în bucătărie 20 aprilie Redacția 1 comentarii 158779 vizualizări
VIDEO | Dialoguri pe toate gusturile, ediție specială de Paște. Anita Sterea (istoric), despre sărbătorile pascale de altădată: „Sărbătoarea Paștelui însemna mai mult decât mâncare: Era momentul înnoirii, al curățeniei, al familiei” 20 aprilie Otilia Serescu 0 comentarii
Nutriționistul Tania Fântână: Cum arată un meniu tradițional de Paște de 1500 kcal 20 aprilie Tania Fântână 0 comentarii 1688 vizualizări
Urșii din România revin în vizorul vânătorilor. Ce arată cel mai recent studiu? 20 aprilie Anamaria Ionescu 0 comentarii 3278 vizualizări
Dieta carnivoră, o tendință populară, dar cu riscuri reale / Experții avertizează: un drum periculos de la viral la spital 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Florile de dovleac, frumuseți comestibile din grădină / Le poți consuma atât crude, cât și gătite, în salate sau chiar pizza 19 aprilie Redacția 0 comentarii
Trei sosuri rapide pentru aperitivele și friptura de la masa de Paște/ Se prepară în câteva minute și poți alege între iaurt, hrean sau muștar 19 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2471 vizualizări
Ingredientul secret de care nu știai că are nevoie piureul de cartofi. Îi schimbă tot gustul, îl face mai cremos și aromat 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 4549 vizualizări
„Oamenii vor să stea cât mai puțin în bucătărie, să cheltuiască cât mai puțin pe ingrediente, să folosească cât mai puțin cuptorul”/ Cum reinventează Leoo Dumitru, creatorul de conținut cu aproape 1 milion de urmăritori pe TikTok, rețetele tradiționale de Paște 19 aprilie Otilia Serescu 0 comentarii
Rețeta secretă a mamei pentru friptura de miel. Ingrediente și câte ore se ține carnea în baiț. Iese atât de fragedă încât se topește în gură 19 aprilie Petrescu Camelia 0 comentarii 3869 vizualizări
Idei pentru masa de Paște și sfaturi de top pentru o sărbătoare de neuitat/ Chiar dacă majoritatea pregătesc miel, nu strică nici o șuncă bună sau un file de vită, iar garniturile rafinate asigură succesul meniului 19 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
Rețetele bunicii | Stufat de primăvară, o tocăniță de miel scăldat în verdețuri 19 aprilie Mira Gomboș 0 comentarii
VIDEO | Pasca de Paște, între tradiție și rafinament: rețete reinterpretate de cofetarii români 19 aprilie Andreea Drăghici 0 comentarii
Pastiera napoletană, un desert de Paște cu rădăcini foarte vechi care s-a răspândit în toată Italia. Amintește de pască, fiind vorba de un aluat cu o umplutură de ricotta și grâu ca de colivă 19 aprilie Mihaela Găneț 0 comentarii 1262 vizualizări
Paște cu gust britanic / Tradiții păstrate, reinterpretate sau reinventate într-un meniu festiv / Români în UK: „La britanici, mielul nu se mănâncă doar de Paște” 19 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Ceaiul de ananas: Această băutură delicioasă ajută la slăbit, este plină de antioxidanți, îți crește imunitatea și previne inflamația 19 aprilie Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | Paște în Maramureș: Cozonacii sunt „vedeta” mesei de sărbătoare, alături de mielul umplut și cornulețele cu magiun 19 aprilie Angela Sabău 0 comentarii
Cum să „strecori” cozonacul în meniul de Paște fără să-ți strici dieta / Tania Fântână (nutriționist): „Dimineața e cel mai bun moment” 19 aprilie Tania Fântână 0 comentarii
VIDEO | Fertilizantul care poate aduce un plus de 100 euro pe hectar / Gabriel Stoian: „Aplicat în condiții de secetă, poate prelungi vegetația iar planta să rămână verde încă 2-3 săptămâni” 19 aprilie Aura Alexa Ioan 0 comentarii
Omletă sănătoasă cu trufe și brânză brie/ Câte preparate din ouă se pot consuma pe săptămână 19 aprilie Redacția 0 comentarii