VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Răzvan Fodor, manager Balcan Aliment: „Spaniolilor mereu le spun că mămăliga este cea mai naturală formă de pâine. Le plac mult și dulciurile românești, plăcintele”

De la sarmale la tapas Sursa foto: G4Food

Cu rafturile încărcate de mezeluri, lactate, dulciuri și ingrediente esențiale din bucătăria românească, magazinul depozit Balcan Aliment din Zaragoza este mai mult decât un simplu spațiu comercial – este, cum spune managerul Răzvan Fodor, „un loc unde românii vin să cumpere gusturile copilăriei”, iar spaniolii să testeze produse necunoscute.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

„Mereu le spun spaniolilor care mă întrebă ce ar trebui să încerce, că mămăliga este cea mai naturală formă de pâine. Conține doar făină de mălai, sare și apă. Nu tu drojdie, nu tu chimicale, un preparat sănătos și gustos”. Apoi le explică cu răbdare rețeta și ce ar trebui să mai pună lângă, o brânză telemea, o smântână, un „huevo frito” (ou prăjit). Se bucură că spaniolilor le plac și plăcintele românești, ciocolata Rom, batoanele copilăriei noastre. „Sunt produse diferite față de ce au ei”.

Proiectul „De la Sarmale la Tapas” este susținut de Ambasada Regatului Spaniei în România.

Citește și

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *