FOTO | Plăcintă cu dovleac, suficient de dulce ca să o preparăm și fără zahăr/ Un desert de weekend, apreciat de toată familia 31 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tigaie caldă cu creveți și legume/ Cu sau fără arome asiatice, e delicioasă și se prepară în zece minute 30 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Înghețată de mango, preparată rapid, în casă/ Ai nevoie de fructe și un blender puternic 30 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1909 vizualizări
VIDEO Rețetele Juanitei | Salată a la russe cu legume proaspete, maioneză din ouă fierte și șuncă/ Când vrei să iei un prânz sau o cină rapidă 29 mai Ioana Costescu 0 comentarii 2258 vizualizări
Rețetele Juanitei | Chili cu un sos de legume mai neobișnuit/ Am pus vânătă, ardei copt, roșii și ceapă 28 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Salată de fasole verde cu usturoi/ Simplu de preparat, dar foarte fresh și sățios 27 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1862 vizualizări
Rețetele Juanitei | Cartofi noi copți la friteuza de aer, cu sos tzatziki cu mărar și usturoi verde/ Cea mai simplă rețetă, cu gust de legume proaspete 27 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Paste cremoase cu mazăre proaspătă sau congelată și roșii/ Trebuie să profităm de legumele proaspete de primăvară/ Ideal și pentru vegani | FOTO 26 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1558 vizualizări
Trei rețete cu ciocolată, dar fără zahăr/ Au nuci, fructe uscate sau fructe proaspete și sunt desertul ideal chiar și când suntem la dieta 25 mai Ioana Costescu 0 comentarii 4488 vizualizări
Supă cremă la friteuza cu aer cald?/ Da, se poate/ Coace legumele sau prăjește crutoanele, în câteva minute, cu acest aparat minune/ Trei rețete delicioase 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Coq au vin, un clasic al bucătăriei franceze/ Rețeta lui Paul Bocuse, unul dintre cei mai faimoși bucătari din lume 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1186 vizualizări
Cheesecake cu mango – un desert rafinat care se poate prepara și fără zahăr 24 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Plăcintă rapidă cu piersici (fructe de sezon) și foi subțiri din magazin/ Desert ușor de făcut, cu arome de primăvară 23 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Omletă de albușuri cu brânză maturată – mic dejun perfect înainte sau după sport/ Albușurile sunt recomandate și în cazul în care colesterolul „rău” are o valoare ridicată 23 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Crumpets englezești, asemănătoare cu o clătită/ Nu ai nevoie de cuptor ca să le prepari și sunt baza perfectă pentru un mic dejun dulce sau sărat/ Jamie Oliver le-a făcut celebre în toată lumea 22 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Orez cu sparanghel, ciuperci și fenicul/ Cu puțin vin, parmezan și unt se transformă în risotto 20 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Chiftele de legume la cuptor sau în friteuză/ Chiar dacă nu sunt prăjite în ulei, ies la fel de gustoase 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii 6559 vizualizări
Rețetele Juanitei | Pulpe de pui cu vin și usturoi, prânzul special pe care îl prepari în 5 minute/ Pui tava în cuptor și ai terminat cu gătitul (FOTO) 18 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Brownie cu banane și afine, dar fără zahăr/ Fructele o îndulcesc suficient cât să fie un desrt delicios 17 mai Ioana Costescu 0 comentarii 5178 vizualizări
Rețetele Juanitei | Minihamburgher în ou umplut – o variantă ideală pentru cei care nu mănâncă pâine sau pentru un aperitiv mai deosebit 16 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Sârbușca, ciorba moldovenească de cartofi acrită cu zer, lapte prins sau iaurt/ I se mai zice și „năcreală cu chișleag” 15 mai Ioana Costescu 0 comentarii 3232 vizualizări
Rețetele Juanitei | Ostropel de limbă de vacă/ Tradiționala rețetă românească nu se prepară doar cu pui 14 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1794 vizualizări
Louisiana Pancakes sau clătite americane din cartof dulce – rețetă ușoară și rapidă pentru un răsfăț de weekend/ Fără zahăr adăugat 11 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Avocado umplut cu brânză și gătit în cuptor – cea mai ușor de preparat cină din lume/ Cu toate acestea este foarte sățioasă 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii 5297 vizualizări
Frittata cu praz și brânză maturată/ O omletă preparată în cuptor și cu un gust puțin afumat 10 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Ce poți pregăti rapid cu o pungă de creveți din congelator/ Trei variante de prânz sau cină 9 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Pâinea unsă cu untură de porc nu se consumă doar la noi în Ardeal/ În sudul Spaniei această grăsime amestecată cu diverse condimente reprezintă un mic dejun tradițional 9 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Linte cu mazăre și legume/ Putem pune și carne sau să ne bucurăm de un preparat vegetarian 8 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Bagel de casă sau sandwich american, iese perfect când preparăm chiar noi pâinea/ Umplutura o pune fiecare după gust 8 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Supă de pui cu ou și jamon adăugat sau supă „picadillo” andaluză/ O variantă la supa clasică de pui și tăieței 7 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Tocană de cartofi cu falcă de porc bine gătită și sos de buchet de legume, cu cât mai multe cu atât mai bine 6 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Banana bread – nu are zahăr, dar nici nu îți dai seama/ Se pregătește în câteva minute 6 mai Ioana Costescu 0 comentarii 13984 vizualizări
Rețetele Juanitei | Șnițel asturian, un concurent puternic pentru preparatul clasic austriac/ Cachopo, preparat în această regiune din Spania este vedeta oricărui restaurant de aici 5 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Crochete de mămăligă cu brânză de burduf și sos de smântână/ Un fel de bulz reinterpretat 4 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Rețetele Juanitei | Omletă cu dovlecel și cașcaval – mic dejun sărat pentru cei cărora le plac chiftelele de dovlecei 4 mai Redacția 0 comentarii
Iaurt cu căpșuni, fără zahăr, dar îndulcit cu fructele proaspete, de sezon/ Un mic dejun -sau chiar un desert- sănătos 3 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Supă cremă de țelină, aromată, ușor de preparat, dar consistentă pentru că include și cartofi/ Se poate pregăti și în varianta vegană și va fi la fel de gustoasă 2 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1877 vizualizări
Porridge scoțian, mic dejun din fulgi de ovăz îmbogățit cu dulceața naturală a fructelor 2 mai Ioana Costescu 0 comentarii
Chaffles – gofre keto cu brânză, delicioase și ușor de făcut/ Pot înlocui pâinea de sandviș sau se servesc împreună cu ingrediente dulci ori sărate 1 mai Ioana Costescu 0 comentarii 1901 vizualizări
VIDEO | Cum marinezi și gătești carnea la grătar ca să iasă fragedă/ Micii sunt ușor de făcut dacă respecți câteva reguli/ Secretele unui grătar reușit de 1 Mai 30 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 5213 vizualizări
Omleta cu vinete, mozzarella, parmezan și avocado – o combinație inedită, dar un gust de încercat neapărat 30 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Două rețete cu avocado, care te vor ajută să reduci efectele asteniei de primăvară/ Acest superaliment, bogat în nutrienți esențiali și grăsimi sănătoase, este un adevărat aliat împotriva oboselii de sezon 27 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Turte de mălai, umplute cu brânză sau orice altceva/ Ca și tacos sau quesadilla, cachapas venezuelene pot fi personalizate cu umpluturi diverse 27 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii
Ceva dulce | Brownie fără zahăr, dar extrem de cremos datorită unui ingredient neobișnuit/ O opțiune bună de desert sănătos, cu care să ne răsfățăm la sfârșit de săptămână 26 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 27844 vizualizări
Rețetele Juanitei | Borș din pipote și legume – după atâta miel și ouă să încercăm și o zeamă 23 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 1979 vizualizări
Rețetele Juanitei | Cartofi cu bacon și brânză/ Ți-au rămas ceva cartofi de la masa de Paște? Transformă-i într-un produs gratinat apetisant 22 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2099 vizualizări
Rețetele Juanitei | Cartofi cu sos de iaurt tzatziki, garnitura perfectă pentru friptura de miel/ Aduce pe masă un aer de Grecia 20 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 3245 vizualizări
Trei bruschette cu avocado și pește pentru un mic dejun lejer, în așteptarea mesei festive de Paște 20 aprilie Redacția Ioana Costescu 0 comentarii
Trei sosuri rapide pentru aperitivele și friptura de la masa de Paște/ Se prepară în câteva minute și poți alege între iaurt, hrean sau muștar 19 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 2471 vizualizări
Trei feluri de a marina carnea de miel pentru ca să-ți iasă o friptură care se topește în gură/ Bonus: la ce temperatură să setezi cuptorul 18 aprilie Ioana Costescu 0 comentarii 40817 vizualizări