National Geographic lansează, în 25 mai, noul documentar gastronomic cu Stanley Tucci, actor premiat cu Emmy şi Golden Globe: „Tucci în Italia”

Actorul Stanley Tucci Sursa foto: Flickr

„Tucci în Italia” va debuta în 25 mai, la ora 20:00, la National Geographic, urmată de către un episod săptămânal. Documentarul îl urmăreşte pe actorul câştigător al premiilor Emmy şi Golden Globe, Stanley Tucci, în timp ce călătoreşte dincolo de destinaţiile turistice cunoscute, pentru a descoperi tradiţiile autentice din Toscana, Lombardia, Trentino-Alto Adige, Abruzzo şi Lazio, transmite News.ro.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

Produsă de SALT Productions, împreună cu BBC Studios’ Specialist Factual Productions, această serie din cinci episoade îl urmăreşte pe Tucci într-o explorare impresionantă şi profund personală a peisajelor spectaculoase ale ţării, a istoriei bogate şi a conexiunilor complexe cu gastronomia care au modelat cultura distinctă a fiecărei regiuni şi, desigur, pastele lor emblematice.

Serialul este o explorare bogată, plină de naraţiune, care pătrunde adânc în inima tradiţiilor culinare ale Italiei. În acest documentar, Tucci se întâlneşte cu localnici, bucătari, alţi pasionaţi de gastronomie, pescari, artizani şi chiar cowboy pentru a descoperi comori ascunse şi poveşti nespuse, rezultând într-o călătorie curatorială de-a lungul documentarului. Cu stilul narativ imersiv caracteristic National Geographic, seria oferă o perspectivă proaspătă asupra colţurilor atât îndrăgite, cât şi nedescoperite ale Italiei, îmbinând cinematografia impresionantă cu umorul şi farmecul caracteristic lui Stanley.

„Italia este un festin pentru simţuri, iar documentarul este o invitaţie la masă. Este vorba despre mai mult decât mâncare; este despre oameni, istorie şi pasiunea care face Italia atât de specială. Sper să mi te alături în această nouă aventură. Cred că a mânca bine este inspirator, şi sper să inspir telespectatorii să îmbrăţişeze frumuseţea şi bogăţia culturii italiene”, a declarat Stanley Tucci.

De-a lungul celor 5 episoade, Tucci se delectează cu un ospăţ opulent din Siena, descoperă delicatese futuriste din fermă direct pe masă în Lombardia şi redescoperă sufletul rustic al regiunii Lazio prin ritualurile sale culinare atemporale.

Pentru prima dată, el vizitează regiunile Trentino-Alto Adige, unde degustă pesto din ace de pin în paradisul alpin, şi experimentează tradiţiile de fructe de mare sălbatice din Abruzzo de pe un trabocco, o platformă de pescuit din lemn veche de secole. Pe parcurs, Tucci se cufundă în poveştile, pasiunea şi tradiţiile care au modelat cele mai emblematice preparate din Italia – un amestec intoxicant de arome, istorie şi poveşti sincere.

„Tucci în Italia” este produs de SALT Productions şi BBC Studios. Pentru SALT Productions, Stanley Tucci şi Lottie Birmingham sunt producători executivi. Pentru BBC Studios, Amanda Lyon este producător executiv, Ben Jessop este co-producător executiv, iar Alan Holland este Specialist Factual Productions Chief. Pentru National Geographic, Charlie Parsons este vicepreşedinte senior pentru Dezvoltare Globală, iar Tom McDonald este vicepreşedinte executiv pentru Conţinut Global Factual & Unscripted.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *