La 20–30 de ani, viața e plină de energie și distracții, iar mâncarea sănătoasă pare o grijă pentru mai târziu. Totuși, ce alegi acum să pui în farfurie va conta la 40 sau 50 de ani. alimentatie, nutritie, tineri
Un bărbat din Germania a supraviețuit fără apă și hrană timp de patru zile/ Omul s-a trezit blocat în lift, în casa în care locuia singur, fără a putea anunța pe cineva 8 septembrie Ioana Radu 0 comentarii
Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu, medic primar cardiolog, demontează un mit devenit viral: Fructele nu atacă ficatul! Trebuie să mănânci 31 de banane ca să ajungi la alcoolul dintr-o bere 17 august Daniela Arnăutu 0 comentarii
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Nu e sărbătoare în Alicante fără prăjituri românești/ Claudia Boniș (Asociația Zestrea României): „Cozonac mai bun decât face Maria noastră nu există” 13 septembrie Ioana Costescu 0 comentarii
Curiozitate agri-food: Piperul negru, piperul alb și cel verde provin de la aceeași plantă / Sunt același fruct, recoltat și procesat în etape diferite 18 august Angela Sabău 0 comentarii
VIDEO | De la Sarmale la Tapas | Ciprian Rău, proprietar român de restaurant din Zaragoza: „Un preparat comun ambelor bucătării? Chiftelele cu sos. Și spaniolii și românii au acest fel de mâncare” 17 august Ioana Costescu 0 comentarii