Chiftele de somon, pentru o cină ușoară / Înainte de a ajunge la petrecerea pentru noaptea dintre ani, o mâncare ușoară poate fi ideală

Chiftele de somon, cea mai simplă rețetă Foto: Dreamstime

Aceste chiftele de somon sunt gustoase și ușor de făcut. Ca să fie cu adevărat ușor, poți folosi somon la conserva. Sunt delicioase pentru o cină ușoară sau chiar pentru un prânz, recomandă Allrecipes.

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

- articolul continuă mai jos -

De altfel, pentru că în curând toată lumea va fi la petrecerea de Revelion, aceste chifteluțe de somon sunt numai bune pentru a-ți potoli foamea, dar fără să te simți ghiftuit. Alături de guacamole sau un sos tartar și, eventual, o mână de legume călite ușor sau o lingură de orez, este o cină absolut perfectă pentru această seară.

Ingrediente

  • 1 conservă (425 g) de somon la conservă
  • ½ cană pesmet condimentat
  • ¼ cană ceapă tocată
  • 1 ou mare
  • 1 lingură ulei de măsline

Instrucțiuni

Adună toate ingredientele. Scurge lichidul din conserva de somon și păstrează-l. Pune somonul într-un bol mediu. Adaugă pesmetul, ceapa și oul și amestecă bine pentru a se combina perfect. Modelează amestecul în chiftele, adăugând lichidul păstrat de la somon dacă amestecul este prea uscat. Încălzește uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă chiftelele și gătește-le până devin aurii, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Scurge-le pe prosoape de hârtie.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *