Aceste chiftele de somon sunt gustoase și ușor de făcut. Ca să fie cu adevărat ușor, poți folosi somon la conserva. Sunt delicioase pentru o cină ușoară sau chiar pentru un prânz, recomandă Allrecipes.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
- articolul continuă mai jos -
De altfel, pentru că în curând toată lumea va fi la petrecerea de Revelion, aceste chifteluțe de somon sunt numai bune pentru a-ți potoli foamea, dar fără să te simți ghiftuit. Alături de guacamole sau un sos tartar și, eventual, o mână de legume călite ușor sau o lingură de orez, este o cină absolut perfectă pentru această seară.
Ingrediente
- 1 conservă (425 g) de somon la conservă
- ½ cană pesmet condimentat
- ¼ cană ceapă tocată
- 1 ou mare
- 1 lingură ulei de măsline
Instrucțiuni
Adună toate ingredientele. Scurge lichidul din conserva de somon și păstrează-l. Pune somonul într-un bol mediu. Adaugă pesmetul, ceapa și oul și amestecă bine pentru a se combina perfect. Modelează amestecul în chiftele, adăugând lichidul păstrat de la somon dacă amestecul este prea uscat. Încălzește uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu. Adaugă chiftelele și gătește-le până devin aurii, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Scurge-le pe prosoape de hârtie.