București: Amatorii de preparate din pește pot merge în acest weekend în Parcul Izvor la evenimentul Tradiţii de Florii cu Scrumbii

traditii de florii cu scrumbii, peste, parcul izvor, bucuresti

O gamă variată de delicatese pescăreşti vor putea fi găsite în Parcul Izvor din Capitală, de vineri până duminică, în cadrul evenimentului Tradiţii de Florii cu Scrumbii.

Potrivit unui comunicat transmis joi Agerpres, vizitatorii sunt aşteptaţi cu o gamă variată de delicatese pescăreşti pentru a sărbători Floriile.

„De la icre de crap şi borş de peşte până la scrumbii afumate, păstrăv şi fructe de mare, meniul va îmbina tradiţia cu inovaţia pentru a crea un adevărat festin”, precizează sursa citată.

Pe lângă varietatea de peşte proaspăt, afumat şi marinat, organizatorii precizează că peştele va putea fi găsit gătit atât la grătar cât şi pe plită, în saramură, în plăcinte, crochete, mici, chifteluţe şi sărmăluţe în foi de viţă.

„Vedeta zilei de Florii este scrumbia, trufandaua sezonului, pe care o puteţi savura sub toate formele: pe grătar, pe plită, în saramură, afumată sau marinată. În plus, oferta noastră include şi saramura de crap, storceagul pescăresc, păstrăv şi crap la proţap, vinegretă din păstrăv, mititei şi chifteluţe din peşte, sărmăluţele pescăreşti, plăcinte cu peşte, crochete şi chifteluţe de hamsii şi scoici, creveţi şi calamari”, se arată în comunicat.

Pe lângă preparatele din peşte, bucureştenii vor avea parte şi de muzică şi distracţie pentru întreaga familie.

Sursa foto: Facebook/Pescăria Lu’ Cosmin

Citește și: Evenimentul Bucharest Street Food Festival – Spring Edition, organizat în weekend pe Şoseaua Kiseleff din Capitală / Food truck-urile vor oferi burgeri, paella sau tacos

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *