Actrița din „Anatomia lui Grey” și-a băgat în spital familia și prietenii/ Camilla Luddington a gătit insuficient curcanul pentru Ziua Recunoștinței/ „Toți vomitau”

curcan Colaj foto: G4Food/ Instagram/Pexels

Carnea de pasăre trebuie întotdeauna bine gătită. Niciodată nu trebuie să consumăm un astfel de produs în sânge sau dacă observăm că are o culoare roz. O celebră actriță nu a ținut cont de aceste reguli și și-a băgat familia și prietenii în spital.

Camilla Luddington, cunoscută pentru rolul său Jo Wilson în „Anatomia lui Grey”, a trăit acum câțiva ani, un episod trist de Ziua Recunoștinței, pe care nu-l va uita niciodată, scrie La Vanguardia.

Și cum Thanksgiving se apropie, a relatat acest episod în podcastul său, „Call It What It Is”. Actrița britanică de 40 de ani a mărturisit că, într-o încercare nereușită de a găti un curcan pentru prieteni și familie, a provocat o intoxicație alimentară colectivă.

Vezi detalii

Un curcan „greu de gătit” și o cină terminată prost

Camilla Luddington a povestit cum timpul de coacere al curcanului i-a stricat cina de Ziua Recunoștinței. „L-am pus la cuptor timp de câteva ore, dar era deja prea târziu, iar invitații mei erau sătui de așteptat”, și-a amintit Luddington. „Era aproape ora 10 seara. Am decis să-l scot și am zis: ‘Ce e gătit, e gătit, și o să-l mâncăm așa.’ Am crezut că nu aveau cum să se îmbolnăvească de-adevăratelea.” Totuși, realitatea a fost cu totul alta: „În acea noapte, oamenii au început să vomite. Am cauzat o intoxicație alimentară tuturor celor care au mâncat curcan”, a recunoscut râzând.

Actrița a explicat că, deoarece nu a crescut cu tradiția Zilei Recunoștinței în Marea Britanie, nu era familiarizată cu timpii și procedurile de gătire a unui curcan. „Ambalajul minte despre cât durează să-l gătești. Înmulțește timpul cu trei”, a comentat ea. Colega sa de podcast, Jessica Capshaw, i-a sugerat să folosească un termometru data viitoare.

Lecția învățată

De atunci, Luddington a ales să cumpere curcani precopți pentru a evita alte dezastre culinare. „În acel an, curcanul pe care l-am cumpărat era un adevărat nesuferit; a durat, nu știu, 12 ore să se gătească”, a glumit ea. În ciuda incidentului nefericit, actrița a privit situația cu umor, transformând amintirea într-o poveste amuzantă pe care o împărtășește acum cu fanii săi.

Experiența i-a făcut pe prietenii și familia ei mai precauți la viitoarele cine, dar a servit și ca exemplu că și cele mai speciale sărbători pot merge prost. Totuși, acest episod din viața Camillei Luddington a intrat, fără îndoială, în „cartea greșelilor epice din bucătărie.”

 

Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *