Chef Alex Cîrtu, unul dintre cei mai activi promotori ai gastronomiei sănătoase și inovative din România, va fi unul dintre speakerii conferinței „Un an de G4Food”, organizată pe 20 martie. Cu o carieră impresionantă în HoReCa și numeroase proiecte în domeniul nutriției și educației culinare, Chef Alex Cîrtu aduce o viziune complexă asupra industriei alimentare.
Finalist al primei ediții MasterChef România, el este cofondator al LifeBox, un business de food delivery axat pe mâncare sănătoasă, și deține o companie de consultanță HoReCa. De-a lungul anilor, a fost ambasador de brand pentru CrockPot, Delaco, Kenwood și alte companii din domeniu, a organizat evenimente gastronomice de amploare și a susținut cursuri de formare pentru profesioniști din industrie.
Pe lângă experiența sa ca bucătar și consultant, Chef Alex Cîrțu este și un promotor al educației alimentare. A publicat primul ghid de nutriție sănătoasă pentru școli și grădinițe și a co-semnat un studiu despre consumul de junk food și riscurile pentru sănătate în România. De asemenea, este activ în zona digitală, având propriul canal de YouTube, „Bun de Copt”, și participând la diverse podcasturi și emisiuni TV.
La conferința „Un an de G4Food”, Chef Alex Cîrtu va împărtăși din experiența sa și va aduce în discuție importanța educației gastronomice.
Evenimentul „Un an de G4Food” va reuni specialiști din industrie, antreprenori, autorități și profesioniști din domeniile nutriției, ospitalității și agriculturii, având ca teme principale combaterea risipei alimentare și educația nutrițională.
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
Dacă vrei să te numeri și tu printre cei prezenți la eveniment, completează formularul de înscriere.