Dacă ești în pauza de prânz și ai biroul în zona Vitan, iată ce variante de meniuri ai, dacă vrei să te încadrezi într-un buget de 40 de lei. Opțiunile sunt variate, de la pizza autentică italiană la preparate exotice etiopiene. Iată trei restaurante descoperite de reporterii G4Food unde te poți bucura de o masă gustoasă.
1. Resto Aperto – Pizza, deserturi și combinații inedite
O variantă ar fi restaurantul Resto Aperto, aflat la parterul complexului comercial Vitan. Cu 40 de lei, ai mai multe variante din care poți alege:
- Pizza Margherita (230 g) – 40 lei
- Panna Cotta All’amaretto (200 g) – 40 lei
- Salată verde (20 lei) + spanac (20 lei)
- Focaccia cu rozmarin (23 lei) + espresso sau americano (17 lei)
- Sparanghel sous vide (31 lei) + gelato (9 lei)
Sursa foto: G4Food
Urmărește mai jos producțiile video ale G4Food:
2. Mediterannia By Hades – Arome grecești la prețuri accesibile
Restaurantul Mediterannia By Hades este specializat în preparate mediteraneene, iar multe dintre felurile lor de mâncare se apropie de pragul de 40 de lei. De exemplu, poți combina:
- Taramosalata cu pită – 20 lei
- Măsline grecești – 10 lei
- Alte preparate cu pui sau salate, cu un mic cost suplimentar

3. Abyssinia Ethiopian – Bucătărie etiopiană autentică
Dacă vrei să încerci ceva diferit, restaurantul Abyssinia Ethiopian oferă opțiuni delicioase la prețuri prietenoase. Pentru 40 de lei, poți savura:
- Yetsom Firfir (un preparat din orz, mei, grâu, sorg, orez, grâu și făină de teff)
- Tomato Salad
